Neversea 2019 va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, la malul Mării Negre

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea 2019, va avea loc în perioada 4 – 7 iulie 2019, în Constanța.

Povestea Neversea continuă și în 2019 cu experiențe unice și cu artiști în premieră în România. Împreună cu invitaţi de renume internațional, festivalierii vor descoperi și la anul diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și atracțiile Mării Negre.

Primele 10.000 de abonamente la un preț special, pentru festivalul Neversea 2019, se vor pune în vânzare miercuri, 5 decembrie, de la ora 14:00.

Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la Neversea 2019 la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14:00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

În cele patru zile de festival, la ediția din 2018, peste 210.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul Neversea.

Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar și artiști pe care fanii îi așteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo.

Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au fost din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x