EvenimenteŞtiri

Bilete la preț special de Crăciun, la Discoteca ’80 Cluj 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Organizatorii Discoteca ’80 au anunțat punerea în vânzare a 3.000 de bilete la preț special de Crăciun.

3.000 de bilete la preț redus au fost puse în vânzare de organizatorii Discoteca ’80. Cea de-a treia ediție a evenimentului va avea loc în 21 septembrie 2019, la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca.

Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan vor concerta la Discoteca ’80 Cluj 2019.

Melodii precum You’re my Heart, You’re My Soul (Modern Talking), Girl, You know it’s True (Milli Vanilli), Boys (Sabrina), Touch in The Night (Silent Circle) sau D.I.S.C.O. (Ottawan), vor putea fi ascultate la cea de-a treia ediție a evenimentului. Organizatorii au anunțat că Discoteca ’80 Cluj 2019 va avea o durată de peste patru ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ.

În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, iubitori ai muzicii disco din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, la Sala Polovalenta au cântat Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită în Party Zone.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ’80 Cluj 2019 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x