”Regele valsului”, André Rieu, va susține patru concerte la Cluj-Napoca; Artistul a anunțat data unui nou spectacol

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Regele valsului, celebrul violonist și dirijor André Rieu, va susţine cel de-al patrulea concert, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie 2019.

Cererea de bilete pentru primele trei concerte programate de André Rieu (supranumit regele valsului), în zilele de 4, 5 și 6 aprilie a înregistrat un nou record în rândul evenimentelor concertistice din România. Astfel, artistul a anunțat organizarea unui nou concert la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie 2019.

Peste 25.000 de oameni vor participa la concertele susține de André Rieu la Cluj.

Solicitările permanente, mesajele și entuziasmul publicului l-au convins pe André Rieu, și pe membrii echipei sale, să facă toate demersurile necesare pentru a le răsplăti încrederea. Astfel, de pe 4 și până pe 7 aprilie, sărbătoarea bucuriei și a muzicii interpretate de regele valsului André Rieu și de muzicienii Johann Strauss Orchesta, va uni peste 25.000 de oameni și va răsuna în inima Transilvaniei. Regele valsului îi va încânta pe toți cei prezenți cu un spectacol excepțional cuprins în cadrul tunerului mondial 2019.

”Salut prieteni! Ne aflăm în Londra, unde tocmai am susținut concertul de Crăciun și sunt foarte, foarte încântat să anunț că vom susține patru concerte în țara voastră atât de frumoasă, în România! Ne revedem curând!”, le-a transmis violonistul fanilor din România, prin intermediul unui nou mesaj video.

sursa video: youtube
Biletele pentru cel de-al patrulea concert au fost puse în vânzare la prețuri ce pornesc de la 200 lei.

Biletele pentru cel de-al patrulea concert au fost puse în vânzare la prețuri ce pornesc de la 200 lei, atât online pe www.eventim.ro și www.andrerieu.com, precum și la magazinele partenere Eventim, din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV și la casa de bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca.

Despre André Rieu; cariera artistică și viața personală.

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, regele valsului livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

A vândut peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri, a fost de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și a câștigat 500 de discuri de platină. Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele valsului pe Facebook.

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele anuale în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale de la Vrijthof.

André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește, alături de soția sa Marjorie, într-un castel romantic, ce se presupune că a aparținut lui D’Artagnan, unul dintre cei trei mușchetari, construit în anul 1452 în orașul său natal Maastricht din Olanda. Cei doi au împreună doi fii și cinci nepoți.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x