EvenimenteŞtiri

Tom Jones va concerta pentru prima dată în 2019 la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Anul viitor, Tom Jones va cânta pentru prima data în Cluj-Napoca.

Anul viitor, Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul britanic revine în România pentru a cânta publicului clujean cele mai cunoscute hituri, precum It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again și If I Only Knew. Pe lângă cele mai cunoscute cântece, Tom Jones va interpreta noi compoziţii de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit in The Room și Praise & Blame.

Tom Jones este un artist complet, cu numeroase hituri care s-au clasat pe primele poziţii în topurile muzicale internaţionale.

Cu o cariera muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones a câştigat admiraţia criticilor atât pentru show-urile live excepţionale, cât şi pentru cele peste 40 de albume înregistrate. Tom Jones este un artist complet, cu numeroase hit-uri care s-au clasat pe primele poziţii în topurile muzicale internaţionale, turnee, show-uri spectaculoase în Las Vegas, reveniri muzicale impresionante şi participarea ca antrenor la celebra emisiune The Voice UK.

Îndrăgit pentru vocea complexă, cu note de bariton, Tom Jones s-a dovedit a fi unul dintre cei mai versatili artişti, trecând de la pop, la R&B, country, dance, soul sau muzica gospel. Excelenţa sa muzicală a fost răsplătită de-a lungul timpului cu numeroare distincţii. În anul 2006, muzicianul a fost decorat cu gradul de cavaler de către Regina Regatului Unit, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării jubileului de diamant. Talentul muzical i-a fost recunoscut încă de la începutul carierei, obţinând premiul Grammy pentru Cel mai bun debut. A câştigat premiul BRIT Award pentru Cel mai bun artist şi pentru contribuţia adusă muzicii britanice, a fost distins cu premiul Silver Clef Award pentru Întreaga Carieră, fiind premiat şi de US Songwriters Hall of Fame. A fost numit Bărbatul Anului de Revista GQ şi a câştigat prestigiosul UK Music industry Trust Award.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conţine exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezintă o întoarcere la origini şi a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”. Albumul conţine cântece scrise de muzicieni legendari, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney. “Spirit In The Room” s-a remarcat prin mixul de naturaleţe, simplitate şi muzică soul.

După lansarea celor două albume, a urmat în anul 2014 un turneu şi multe alte apariţii în cadrul unor evenimente importante precum concertul caritabil organizat de Neil Young`s Bridge School şi în cadrul BBC Music Awards.

Anul 2015 a marcat începutul colaborării cu celebra emisiune The Voice UK în calitate de antrenor pentru concurenţi, alături de alţi artişti celebrii precum Will.i.am, Rita Ora şi Ricky Wilson. Au urmat alţi ani plini de activitate, precum turnee şi alte apariţii în cadrul unor emisiuni celebre. Complexitatea sa artistică i-a câştigat faima şi aprecierea atât din partea publicului matur, cât şi din partea celui tânăr.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019 sunt disponibile online.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca sunt disponibile din 14 decembrie, pe IaBilet.ro, Eventim.ro şi tomjones.emagic.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x