De interesEvenimente

Primele nume anunţate la Awake 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Organizatorii festivalului Awake 2019 au anunţat primii artişti din line-up-ul celei de-a treia ediţii.

Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger şi AJ Tracey vin la Awake 2019, cel mai important festival boutique de muzică şi arte conexe din România. Anul viitor, festivalul se extinde la patru zile, între 15 – 18 august, pe domeniul Teleki din Gornesti, Mureş.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile şi colaborările cu artişti celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaţionale, Netsky ajunge pentru prima dată la Awake cu hit-uri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa “Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzică şi milioane de vizualizări pe Youtube. A urmat hit-ul “She`s on my mind” şi lansarea primului album în 2017, Raised Under Grey Skies.

Porţia de rock este asigurată de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic şi experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse sau la festivaluri internaţionale de top ca Glastonbury, Sziget şi Lowlands.

AJ Tracey este şi el pentru prima dată în Români. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey îşi lansează în curând albumul de debut, chiar pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupă de rock care este adesea comparată cu trupe precum Queens of the Stone Age şi Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formaţii The Rolling Stones, iar coverul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internaţional.

Biletele la Awake 2019 sunt disponibile online.

Biletele pentru festivalul Awake 2019 sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro şi tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achiziţionate la preţul Speed Bird de 169 lei incluzând camping.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x