De interesEvenimente

Metallica la București și André Rieu la Cluj, concertele care au stârnit cel mai mare interes în rândul românilor, în 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Concertele Metallica și André Rieu au stârnit cel mai mare interes în rândul iubitorilor de muzică și spectacole live din România, în 2018.

Două nume mari, Metallica și André Rieu, au reușit să epuizeze în timp record toate biletele scoase la vânzare de organizatori.

Ziua de 28 septembrie 2018 reprezintă un moment crucial în industria de live entertainment din România. Atunci a fost ziua cu cea mai rapidă vânzare din istoria concertelor de până acum, biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor fiind vândute în timp record, în 24 de ore de la punerea în vânzare generală. Bilete pentru toate categoriile au fost puse în vânzare generală pe 28 septembrie, începând cu ora 10:00, și în aproximativ 3 minute au fost epuizate mai multe categorii, existând zeci de mii de accesări simultane ale site-urilor de bilete. Organizatorii de la Emagic au anunțat că primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc în tribune. Pe parcursul zilei, în urma discuțiilor cu echipa de producție a turneului, au mai fost eliberate locuri în mai multe categorii (inclusiv gazon) și puse direct la vânzare.

Cererea de bilete pentru cele patru concerte programate de André Rieu (supranumit regele valsului), în zilele de 4, 5, 6 și 7 aprilie, a înregistrat un nou record în rândul evenimentelor concertistice din România. Astfel, peste 25.000 de oameni vor participa la concertele susține de André Rieu și de muzicienii Johann Strauss Orchesta la Cluj.

Metallica la București, André Rieu și Johann Strauss Orchesta la Cluj.

Legendara trupă Metallica revine la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională.

De pe 4 și până pe 7 aprilie 2019, sărbătoarea bucuriei și a muzicii interpretate de regele valsului André Rieu și de muzicienii Johann Strauss Orchesta, va uni peste 25.000 de oameni și va răsuna la Cluj-Napoca, pe scena Sălii Polivalente.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] trupă Metallica revine la București în turneul Worldwired, într-un concert ce va avea loc pe 14 august […]

[…] de spectatori pe Arena Națională, la concertul Metallica. Trupa a concertat miercuri, 14 august 2019, la București, în cadrul turneului WorldWired. […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x