Film – Aquaman 3D – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aquaman este un film de fantezie, plin de aventuri și acţiune, presărat cu scene inedite şi personaje fantastice.

Aquaman este la o primă vedere supereroul tipic din benzile desenate, cel care depășește prin calitățile fizice și morale pe toți ceilalți implicați în poveste.

Din distribuția filmului fac parte: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Graham McTavish. James Wan
semnează regia.

sursa video: youtube
Înainte de orice, Aquaman este un film de imagine.

Aquaman este un film de aventuri, care se desfășoară într-un mediu special. Lumea subacvatică prezentată este ireal de frumoasă, plină de tehnologie ultra modernă și personaje originale. Înainte de orice, Aquaman este un film de imagine. Cadrele sunt filmate din unghiuri diferite, ducând la scene de o frumusețe vizuală deosebită, care fură publicul. De asemenea, prin modalitatea de filmare și de îmbinare a scenelor, se crează un ritm excelent. În acest fel, cele două ore, cât rulează filmul, trec foarte repede.

Intensă, plină de verv și imaginație, sprijinită la fiecare pas de elemente fantastice și efecte vizuale complexe, acțiunea este la înălțime.

Un alt element care menține atenția trează este acțiunea. Intensă, plină de verv și imaginație, sprijinită la fiecare pas de elemente fantastice și efecte vizuale complexe, acțiunea este la înălțime. De asemenea, ritmul bun și interesul audienței este păstrat prin combinarea scenelor mai intense cu cele de dialog. Un alt element care sprijină fazele de acțiune intensă este muzica. Specială și cu un iz de retro electro, coloana sonoră este deosebită, iese foarte tare în evidență și este cu siguranță originală, foarte diferită de restul filmelor de acțiune.

Lumea de o frumusețe răvășitoare pălește la apariția lui Jason Momoa pe jumătate dezbrăcat.

Povestea fantastică are marele avantaj de a avea în rolurile principale oameni frumoși, extrem de atrăgători. Lumea de o frumusețe răvășitoare pălește la apariția lui Jason Momoa pe jumătate dezbrăcat. Actorul este perfect pentru rolul unui supererou frumos și puternic. Pe lângă fizicul impresionant, pus în evidență cu fiecare ocazie, felul în care interacționează cu alte personaje îi subliniază și talentul artistic. Personajele feminine principale, interpretate de Amber Heard și Nicole Kidman, sunt și ele extraordinare, foarte frumoase și pline de culoare. Personajul masculin antagonist este tipic, dar interesant datorită lui Patrick Wilson. El aduce o aură de răceală, de frumuseţe glacială și eleganță în toată povestea.

Un alt element vizual care atrage este coloritul și costumele.

Binele și răul din lumea specială a supereroilor din Aquaman se împletesc perfect, fără mari surprize. Până și folosirea argintiului și auriului pentru costume păstrează cutuma tradițională. Totul în acest film este până la urmă frumos. Decorurile puse în evidență sunt realizate excelent. Lumea de legendă este construită cu migală și atenție până la cele mai mici detalii. Un alt element vizual care atrage este coloritul și costumele.

Aquaman este un film care merită văzut la cinema, pe un ecran mare.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x