De interesŞtiri

Automate noi pentru plata taxei de eliberare a pașaportului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cetățenii vor avea la dispoziție șase automate ale CEC Bank pentru plata taxei pentru pașaport.

Începând cu luna ianuarie 2019, pentru regiunea București-Ilfov, plata taxei pentru pașaport va putea fi făcută la șase automate de plăți ale CEC Bank. Acestea vor fi amplasate în centrele comerciale unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti și Ilfov.

Pe lângă noile automate de plată ale CEC Bank, cetățenii au la dispoziție și alte modalități pentru achitarea taxei de pașaport: 
● La casieriile unităţilor CEC Bank; 
● Prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal;
● On-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului;
● De la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului;
● În numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului și la casieriile Instituţiilor Prefectului.

Pentru depunerea cererilor de eliberare a pașapoartelor, se poate face programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz, timpul de așteptare la ghișeu fiind zero.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Cluj-Napoca a anunțat că a instalat parcometre noi, care permit plata cu card bancar și aplicație, în parcările cu barieră din Piața Unirii și Piața Mihai […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x