De interesŞtiri

Lucrări pe o porțiune degradată a drumului județean 107M

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de reparații au avut loc pe drumul judeţean 107M, Luna de Sus – Vlaha – Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba.

Pe drumul județean 107M, respectiv pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 12+250 și 16+700, au fost executate o serie de lucrări de întreținere. Acestea au constat în reprofilarea căii de rulare și au vizat îmbunătățirea condițiilor de circulație, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Drumul s-a degradat în această iarnă, în urma unor lucrărilor incomplete din toamnă.

Forul administrativ județean a precizat că o porțiune în lungime de 4.45 kilometri a DJ 107M a rămas decopertat la venirii iernii. Firma care a început modernizarea și reabilitarea nu a reușit să asfalteze integral drumul. Astfel, tronsonul respectiv a fost afectat din cauza condițiilor meteorologice din timpul iernii și a traficului rutier.

Lucrări complete de modernizare și reabilitare vor fi reluate în luna martie.

Lucrările de modernizare şi reabilitare demarate pe drumul judeţean 107M Luna de Sus – Vlaha – Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 42+000 vor fi reluate în această primăvară. Lucrările vizează întreaga cale de rulare şi vecinătatea acesteia, de la fundaţie şi până la aşternerea a două straturi de asfalt, marcaje rutiere şi semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x