Elementum, un nou festival la Cluj, cu activități pentru întreaga familie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
În 21 iunie, la Complex Lac Luncani, va debuta noul festival dedicat întregii familii – Elementum.

Cele 4 elemente clasice ale naturii, Aer, Apă, Pământ și Foc, plus unul ”bonus”, Suflet, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma Elementum, un festival ”în ritmul familiei”. Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România.

● Organizatorii au anunțat concerte cu artiști renumiți la scena principală, spectacole de magie, piese de teatru și alte surprize antrenante la scena pentru copii;

● Adulții vor avea și ei activități individuale și de echipă – ”liniștite” sau pline de adrenalină (salturi cu parașuta, zboruri de agrement, competiții pe lac etc.), jocuri și ateliere pentru toată familia;

● Vor fi zone de food&drinks, chill&relax, mother&care;

● Va fi și o zonă mare de camping cu toate facilitățile necesare, inclusiv un punct farmaceutic și de asistență medicală.

Elementum este dedicat tuturor familiilor din România care vor să își petreacă trei zile de vacanță în aer curat, într-o lume gândită, în fiecare detaliu, pentru cel mai mic până la cel mai mare membru al familiei.

Elementum e un festival în aer liber și nu numai, organizat de un grup de părinți iubitori de natură și care au gândit totul pe ”gustul, inima și nevoile” unor părinți. Elementum este dedicat tuturor familiilor din România care vor să își petreacă trei zile de vacanță în aer curat, într-o lume gândită, în fiecare detaliu, pentru cel mai mic până la cel mai mare membru al familiei, departe de agitația orașului, dar cu toate condițiile “de acasă”.

Participanții vor avea la dispoziție un loc numit “Cuibul Mama&Copilul”, spațiu în care mamele pot avea grijă de copiii lor și de ritualurile lor zilnice, fără să fie nevoie să se deplaseze acasă, cu: mese pentru înfășat, facilități pentru pregătirea biberoanelor, chicinetă pentru prepararea pireurilor pentru bebeluși etc.

”Casa lui Moș Ene” va fi locul unde părinții să-și poată pune micuții la somn, în condiții de liniște, lumină redusă, bean-bags, pături și pufuri, dar vor fi și locuri special amenajate în care copiii de până în 3 ani să se poată juca, supravegheați de personal de specialitate.

Fiecare element al naturii cuprins în Elementum va fi anunțat individual, câte unul pe lună. Astfel, luna februarie este luna Aerului.

”Credem în puterea naturii și a aventurii de a ne aduce împreună. Aer, apă, pământ și foc sunt elementele primordiale care fac viața posibilă, iar anima, energia fiecăruia dintre noi, e cea care le va face să vibreze”. Acesta este ”crezul” organizatorilor festivalului. Fiecare element al naturii cuprins în Elementum va fi anunțat individual, câte unul pe lună. Astfel, luna februarie este luna Aerului.

Astfel, între 21 și 23 iunie 2019, doritorii vor putea zbura la propriu: cu avionul sau prin sărituri cu parașuta. Se vor putea face salturi cu parașuta în tandem de la 3.000 m altitudine, zboruri de agrement cu avioane ULM (ultra-ușoare) sau cu cele de 4 locuri de tip Cessna – în orice variantă, aproximativ jumătate de oră. Toate pachetele includ instructaj și asistență pe toată durata aventurii la altitudine. Opțional, se va putea înregistra foto-video întreaga experiență. Pentru cei cărora adrenalina nu le face cu ochiul, sau pentru cei (mai) mici dintre festivalieri, există și alte variante de “călătorii prin nori”, respectiv ateliere de construit și înălțat zmeie, ateliere de pictură pe figurine de lemn (avion, parașută, nor etc), vizite în hangar și la bordul avioanelor alături de piloți.

Pentru activitățile din cadrul categoriei ”Aer”, biletele/pachetele vor putea fi achiziționate începând din 15 februarie 2019.

Complex Lac Luncani este situat la o distanță aproximativ egală (aproximativ 50 km) de trei centre importante ale Transilvaniei: Cluj-Napoca, Alba Iulia și Târgu Mureș.

Abonamente pentru Elementum pot fi cumpărate de pe site-ul festivalului. Copiii sub 2 ani au intrare gratuită. Pentru activitățile din cadrul categoriei ”Aer”, biletele/pachetele vor putea fi achiziționate începând din 15 februarie 2019.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x