Lifestyle

Film – Capcana; Destroyer – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Destroyer, tradus în românește Capcana, este o dramă presărată cu momente de acțiune și crimă.

Capcana beneficiază de prezența pe firmament a două dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood: Nicole Kidman și Tatiana Maslany. Ambele sunt de nerecunoscut în unele momente din film.

Din distribuția noii realizări cinematografice fac parte: Nicole Kidman, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Toby Kebbell, Scoot McNairy, Bradley Whitford, Beau Knapp, Jade Pettyjohn. Karyn Kusama semnează regia.

sursa video: youtube
Polițiștii și infractorii sunt foarte clar delimitați, până la un punct, de unde rolurile se contopesc sau se schimbă cu totul.

Capcana este un film polițist, o dramă în care este evidențiat foarte clar prețul corupției. Hoții și vardiștii de aici sunt foarte clar delimitați, până la un punct, de unde rolurile se contopesc sau se schimbă cu totul. Povestea în sine este simplă dar bine dezvoltată. Acest lucru a fost posibil prin realizarea unui film care durează foarte mult, aproximativ două ore. Această durată prea mare de derulare este un minus pentru rezultatul final.

În ceea ce privește imaginea, primele impresii, bune, nu pot fi păstrate pe tot parcursul filmului.

Imaginea din Capcana este bună la început. Camera ce urmărește personajul principal este de bun augur. Această modalitate de filmare este interesantă și astfel începutul pare promițător. Cu toate acestea, primele impresii nu pot fi păstrate pe tot parcursul filmului. În multe împrejurări, camera pare lipsită de stabilitate, imaginea este prea mișcată, lucru care poate deranja spectatorii. Partea interesantă din punct de vedere vizual este decorul. Dezolant, realist și trist, se pliază perfect pe ceea ce transmite personajul principal.

Actorii care joacă în Capcana sunt mai buni decât filmul în general.

Actorii și coloana sonoră sunt elementele artistice cele mai bune din film. Actorii care joacă în Capcana sunt mai buni decât filmul în general. Datorită interpretării lui Nicole Kidman și a muzicii bune, filmul beneficiază și de o doză de emoție. Efectele sonore care pot fi auzite uneori sunt de calitate și se potrivesc perfect acțiunii. Muzica este de asemenea potrivită, plăcută uneori, emoționantă alteori.

Capcana este un film care nu merită o vizită la cinema. Poate fi o experiență interesantă, având în vedere părțile bune, atunci când o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x