Alessandro Safina a ajuns la Cluj, unde va susține un concert special de ziua îndrăgostiților

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tenorul italian Alessandro Safina a ajuns la Cluj. El va susține un concert special de ziua îndrăgostiților, Valentine’s Day, la Sala Polivalentă.

Alessandro Safina a ajuns la Cluj cu două zile înaintea spectacolului de joi, 14 februarie. Ziua îndrăgostiților va putea fi celebrată de cei care iubesc muzica, alături de celebrul tenor, la Sala Polivalentă. Artistul a mai susținut un concert de amploare în orașul de pe Someș, cu doi ani în urmă. Pentru a vedea cum a fost show-ul de atunci, puteți accesa următorul link Alessandro Safina a oferit la Cluj un spectacol inedit.

Înainte de spectacol, Alessandro Safina s-a întâlnit cu presa clujeană. El a fost și de această dată foarte amabil și deschis tuturor întrebărilor venite din partea ziariștilor.

Având în vedere că spectacolul are loc de ziua îndrăgostiților, tenorul a fost întrebat despre felul în care sărbătorește el iubirea. Acesta a spus că mai nou ziua îndrăgostiților, Revelionul, Crăciunul sau alte sărbători, le petrece muncind, ca dovadă și spectacolul de joi. Foarte amuzat de întrebare, el a povestit ziariștilor cum proceda pe vremea când era mai tânăr și avea mai mult timp: „Când eram tânăr, în Italia, făceam (n.r. domnișoarei) un cadou mic, flori, o duceam la un restaurant, ieftin, pentru o pizza frumoasă și elegantă. Apoi la cinema, cu speranța pentru ceva mai… Ca după cină, pentru digestie.” a spus Alessandro Safina râzând.

Loredana Groza, Feli și Andra, artistele românce preferate ale lui Safina.

În urmă cu doi ani, tenorul italian a avut-o ca invitată specială în show-ul lui pe Loredana Groza. El a mărturisit azi că în topul preferințelor, în ceea ce privește muzicienii români, se mai numără Feli și Andra.

Alessandro Safina cunoaște bine România, având în vedere că a ales să trăiască la București. El a declarat că i-a fost ușor să se mute în România. „Italia este frumoasă pentru vacanță. Să trăiesc acolo, sincer, nu-mi lipsește. În București îmi este bine.”

În ceea ce privește playlistul de ziua îndrăgostiților, acesta va fi o surpriză. Alessandro Safina pregătește azi și mâine concertul, alături de muzicieni clujeni.

Vă reamintim că joi, 14 februarie, concertul lui Alessandro Safina va avea loc de la ora 20:00, la Sala Polivalentă. Zilele acestea are loc și o promoție, de două bilete la preț de unul.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x