Lifestyle

Film – Calmul dinaintea furtunii; Serenity – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Serenity, tradus în românește Calmul dinaintea furtunii, este o dramă plină de mister, cu accente de thriller.

Calmul dinaintea furtunii aduce pe marele ecran o lume specială, colorată, de o frumusețe ireală, populată cu personaje aparte.

Din distribuția filmului fac parte: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong, Rafael Sayegh. Steven Knight semnează regia.

sursa video: youtube
Calmul dinaintea furtunii nu se teme de mister, nuditate și senzualitate.

Calmul dinaintea furtunii este o dramă specială, în care se strecoară pe nesimțite o doză de mister. Povestea pare simplă la prima vedere. Cu toate acestea, misterul, introdus într-o manieră originală, alături de puțin thriller, aduc un suflu plin de viață filmului. În plus, Calmul dinaintea furtunii nu se teme de nuditate și de senzualitate. Matthew McConaughey, într-o formă de zile mari, alături de Anne Hathaway și Diane Lane, prezențe feminine atrăgătoare și deosebite, ridică cu câteva grade temperatura în sala de cinema. De altfel, în ceea ce privește castingul, toți actorii din Serenity se remarcă și individual. Fiecare are o personalitate distinctă și un rol anume pentru deznodământ. În același timp, toți se potrivesc bine împreună și au o bună chimie.

Partea artistică a imaginii aduce o briză de prospețime, culori vii și peisaje superbe, plăcut de urmărit.

Imaginea din Calmul dinaintea furtunii este în general bună. Cu toate acestea, unele cadre prea scurte, filmate din unghiuri și perspective diferite, în loc să creeze dinamism, deranjează puțin. Acest aspect poate fi trecut ușor cu vederea, datorită momentelor în care sunt îmbinate cadre mai largi cu elemente de detaliu. Acestea aduc un plus de farmec și credibilitate lumii. Partea artistică a imaginii aduce o briză de prospețime. Lumea marinărească este redată aici în nuanțe clare și culori vii, ireale. Calmul dinaintea furtunii este ușor de urmărit și plăcut vizual. Această senzație este amplificată și de coloana sonoră bună. Muzica ajută la crearea intensității unor momente mai speciale sau la starea de relaxare.

Chiar mai mult decât thrillerul, doza de mister din film crează o poveste captivantă.

Ceea ce iese în evidență la Calmul dinaintea furtunii este misterul. Chiar mai mult decât thrillerul, această doză de nesiguranță, de originalitate, crează o poveste captivantă. Ideea filmului nu iese în evidență de la început, ci prinde contur pe măsură ce acțiunea se derulează. Firul epic este ușor de urmărit și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Calmul dinaintea furtunii este un film interesant, care merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x