Lifestyle

Film – Și bețivi și mincinoși; Drunk parents – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Drunk parents, tradus în românește Și bețivi și mincinoși, este o comedie clasică, filmată într-un mod inedit.

Și bețivi și mincinoși este o poveste dinamică, spusă prin replici scurte, de actori talentați și amuzanți.

Din distribuția filmului fac parte: Salma Hayek, Alec Baldwin, Joe Manganiello, Ben Platt, Treat Williams, Jim Gaffigan, Olivia Luccardi, Sasha Mitchell, Aimee Mullins, Aasif Mandvi, Natalia Cigliuti, Bridget Moynahan, Michelle Veintimilla, Eddie Schweighardt, Jeremy Shinder. Fred Wolf semnează regia.

sursa video: youtube
În filmul Și bețivi și mincinoși apare o senzație puternică de teatralitate, dată inclusiv de accentul care se pune pe indivizi și pe dialog.

Și bețivi și mincinoși începe că o piesă de teatru, filmată de amatori. Scene scurte se succed unele după altele, într-un decor simplu de fiecare dată. Fiecare imagine nouă aduce o informație utilă, iar personajele încep să capete contur. Senzația puternică de teatralitate este dată și de accentul care se pune pe indivizi și pe dialog. Toate replicile sunt relativ scurte. Acest aspect contribuie la imprimarea unui dinamism plăcut filmului.

Faze amuzante apar pe neașteptate și stârnesc hohote de râs.

Pe măsură ce povestea prinde contur, evenimentele se precipită și comedia devine mai pregnantă. Faze amuzante apar pe neașteptate și stârnesc hohote de râs. Chiar și unele scene care pot fi catalogate drept exagerate, aici nu deranjează. Filmul devine tot mai bun pe măsură ce evoluează înspre deznodământ.

Alec Baldwin este fermecător. O surpriză plăcută este Ben Platt. Chiar dacă are un rol secundar, actorul este memorabil.

Cireașa de pe tort în această realizare cinematografică este Alec Baldwin. Pe lângă personajul simpatic și firesc pe care îl face, el are și câteva momente în care este foarte amuzant. Fie prin interpretarea unei interpretări proaste, fie prin imitarea unor persoane imaginare, Alec Baldwin este fermecător. O surpriză plăcută este Ben Platt. Chiar dacă are un rol secundar, el este memorabil. Actorul știe să fie serios dar și comic. Momentul lui este bun și distractiv. Salma Hayek, ca personaj feminin principal, aduce energie și sex-appeal. Prin interpretarea ei, comedia iese în evidență și povestea are și un dram de emoție.

Realizatorii au reușit să facă inclusiv partea de acţiune comică.

Acțiunea din Și bețivi și mincinoși nu este foarte intensă și nici de lungă durată, dar suficientă. Momentele de acțiune surprind plăcut. Realizatorii au reușit să facă inclusiv partea de acţiune comică, astfel că distracția este prezentă pe tot parcursul filmului.

Și bețivi și mincinoși este o comedie distractivă, care merită văzută la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x