Peste 4.000 de persoane sunt așteptate la show-ul ”Lord of the Dance – Dangerous Games”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Peste 4.000 de persoane sunt așteptate pe 22 iunie la Arenele Romane din București, la show-ul ”Lord of the Dance – Dangerous Games”, unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume.

Peste 4.000 de persoane sunt așteptate pe 22 iunie, la Arenele Romane din capitală, să ia parte la show-ul ”Lord of the Dance – Dangerous Games”. Spectacolul este pus în scenă de Michael Flatley și de maeștrii dansului irlandez – Lord of the Dance. Revenirea dansatorilor irlandezi în țara noastră a fost bine primită de iubitorii genului. Organizatorii au anunțat că două dintre categoriile de bilete au fost vândute în proporție de 90%.

Noi reprezentații ”Lord of the Dance – Dangerous Games” la Craiova și Oradea.

Spectacolul ”Lord of the Dance – Dangerous Games” de la București face parte din turneul mondial 2019, care cuprinde peste 40 de reprezentații în: Slovacia, Cehia, Brazilia, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus sau Rusia. Vizita artiștilor la București a fost prelungită pentru alte două reprezentații la Craiova (23 iunie, Sala Polivalentă) și Oradea (25 iunie, Sala Spoturilor).

Noul show ”Dangerous Games” creat de Michael Flatley vine cu o nouă abordare din toate punctele de vedere. Acest ”show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, va captiva audiența cu o nouă coregrafie complexă dar și prin intermediul unui set vizual adaptat noilor tehnologii: proiecții holografice 3D, efecte speciale de lumini și lasere, roboți dansatori, acrobații de talie mondială și muzica live. Timp de două ore spectatorii vor lua parte la o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău, o poveste de iubire în care supremația va fi câștigată în pași de dans.

Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance, va fi prezent pe scena Arenelor Romane prin intermediul unei proiecții video.

Show-ul încununează cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. De această dată, Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance și dansatorul care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de pași pe secundă, va fi prezent pe scena Arenelor Romane prin intermediul unei proiecții video remarcabile.

Pentru spectacolul susținut pentru prima dată pe scena din aer liber a Arenelor Romane, echipa Lord of the Dance alcătuită din 63 de persoane, incluzând dansatorii și personalul tehnic, a solicitat să fie cazată la hotel de 4 stele și să beneficieze de servicii complete. O altă cerință esențială a dansatorilor irlandezi a fost aceea ca organizatorii să asigure în backstage, 40 kg de gheață și amenajarea unei cabine spațioase cu un pat pentru masaj.

Până pe 22 iunie, când va putea fi vizionată noua abordare a producției artistice marca ”Lord of the Dance – Dangerous Games”, organizatorii încurajează persoanele interesate să își rezerve locurile în timp util. Biletele pot fi achiziționate în format electronic și în rețeaua fizică din toată țara.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x