DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix, alături de David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike, la Untold 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix, alături de David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike, vor fi prezenți la Untold 2019, ediția aniversară de cinci ani.

Pentru Untold 2019, organizatorii au anunțat că pregătesc ediția aniversară de cinci ani, care va depăși toate experiențele de până acum. DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix, va fi prezent pe scena festivalului. Pe cele nouă scene amplasate în perimetrul festivalului vor performa în total peste 200 de artiști internaționali.

Primii artiști anunțați în line-up-ul festivalului Untold 2019.

Primii artiști anuntați în line-up-ul Untild 2019 sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase & Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo & Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunță a fi unul legendar la ediție aniversară.

DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ MAG, Martin Garrix, revine pe mainstage-ul festivalului. Artistul se află pe primele locuri în topul preferințelor tinerilor din întreaga lume.

David Guetta a fost la prima ediție a festivalului, în 2015, și a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România. Tocmai pentru că a fost o experiență unică și memorabilă pentru el, artistul se reîntoarce pe scena principală la Untold 2019, pentru a celebra împreună cu fanii ediția aniversară. La începutul lunii februarie 2019, piesa Titanium, compusă și produsă de David Guetta în colaboare cu Sia, a adunat 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

Dimitri Vegas & Like Mike sunt deja o tradiție pe mainstage-ul festivalului, atât ei cât și binecunoscutul crowd-control pe care îl fac în fiecare an cu participanții la festival.

Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase & Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo & Krooked Live la Untold 2019.

Pe segmentul de live-acts, în această vară, fanii festivalului pot auzi una dintre cele mai bune voci ale momentului, cea a lui Dan Smith, solistul trupei Bastille. Trupa urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului și le va oferi participanților o experiență muzicală complexă. Bastille va aduce în vară la Cluj-Napoca hituri ca și „Pompei”, „Oblivion”, „Happier” și „I know you”.

O altă voce premiată, cea a artistului britanic James Arthur se va auzi live, în vară, la Cluj Napoca. Fanii îl vor putea acompania pe artist la atât de cunoscutele piese „Impossible” sau „Say you won’t let go”.

Scena Alchemy adresează comunității sale primul val de headlineri care vor ghida muzical în 2019, deja legendara experiență alchimică de la scena „laborator”. Cu interes specific pe subcultura muzicii bass cu influențe edm, trap și new wave hip-hop, Untold Alchemy îi anunță pe o parte dintre maeștri experimentului din acest an: Andy C – Extended Set, Borgore, Chase&Status DJ Set, Rusko, Camo & Krooked Live, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction.

Scena Galaxy își dezvăluie o parte din super-stelele care vor lumina călătoria intergalactică din cadrul Untold 2019. Realizând pe parcursul a patru nopți o mișcare revoluționară în jurul soarelui, orbita Untold Galaxy unește cultura techno-underground cu noile valuri de muzică house. Dintre reprezentanți amintim primele nume sonore, precum: Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun și Tale of Us.

Abonamentele se vor putea cumpăra la prețul de 129 de euro (aproximativ 600 lei) plus taxe.

Untold 2019 va avea loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x