Congresul anual al Asociației Veterinare Ecvine din România (AVER) are loc la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Congresul anual al Asociației Veterinare Ecvine din România (AVER) are loc la Cluj-Napoca, între 22 – 24 martie, cu participarea a peste 150 de specialiști din țară și străinătate.

Cea de-a IX-a ediție a Congresului internațional al Asociației Veterinare Ecvine din România, AVER, are loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, între 22 – 24 martie 2019. Tematica din acest an este centrată pe caii de sport, în special cei săritori de obstacole și participanți în competiții de anduranță.

Ziua de 22 martie este dedicată workshopurilor – de Oftalmologie ecvină și urgențe oftalmologice, Ortopedie și potcovit ortopedic, Ecografie abdominală și toracică de urgență la ecvine. În zilele de 23 și 24 martie se vor derula lucrările congresului. În total, la eveniment sunt așteptați peste 150 de specialiști din țară și din străinătate.

La sesiunea dedicată proprietarilor de cai sunt invitați doi speakeri de renume din Franța și doi medici veterinari.

Sesiunea medicilor veterinari va include șase speakeri specializați pe cabaline din Franța, Austria, Ungaria, Germania și Polonia, trei dintre aceștia fiind specialiști ai Colegiilor europene de medicină internă și chirurgie pentru cai.

De asemenea, la sesiunea dedicată proprietarilor de cai sunt invitați doi speakeri de renume din Franța și doi medici veterinari.

Temele Congresului AVER: oftalmologie, ortopedie, medicină regenerativă, endocrinologie, ecografie, neonatologie, medicină preventivă, imunoterapie.

AVER este o organizație profesională a medicilor veterinari specializați în tratarea cailor și este singura de profil din țara noastră.

Fondată în anul 2010, Asociația Veterinară Ecvină din România (AVER) este o organizație profesională a medicilor veterinari specializați în tratarea cailor și este singura de profil din țara noastră. AVER promovează bunăstarea cailor din România și prin organizarea de congrese, cursuri și workshopuri pentru perfecționarea medicilor veterinari ecvini, dar și pentru educarea proprietarilor de cai.

Congresul AVER din 2019 are loc la USAMV Cluj-Napoca, la Institutul pentru Științele Vieții din campus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x