Film – Ce-și doresc bărbații; What men want – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
What men want, tradus în românește Ce-și doresc bărbații, este o comedie romantică, cu elemente de fantastic.

Ce-și doresc bărbații este un film care încearcă să îmbine într-un mod amuzant elemente de fantastic și dramă. Titlul a fost bine ales, fiind foarte atrăgător și promițător pentru reprezentantele sexului frumos. Dar este o vorbă care spune să nu judeci o carte după coperți.

Din distribuția filmului fac parte: Taraji P. Henson, Josh Brener, Aldis Hodge, Max Greenfield, Tracy Morgan, Shane Paul McGhie, Lisa Leslie, Phoebe Robinson, Wendi McLendon-Covey, Tamala Jones. Adam Shankman semnează regia.

sursa video: youtube
Impresia generală este că în film se exagerează prea des, pentru a distra cu orice preț, chiar forțat.

Ce-și doresc bărbații este un film în care se remarcă dorința de a distra audiența cu orice preț. Acest lucru aduce multe dezavantaje și strică părți importante din film. Fazele în care personajele exagerează prin comportament sunt destul de numeroase. În loc să lase la latitudinea publicului să decidă dacă o scenă este amuzantă sau nu, realizatorii par să insiste să demonstreze că anumite faze și reacții sunt comice. În acest fel se pierde prea mult timp pe scene deloc distractive, care pot chiar să plictisească. Impresia generală este că prin exagerări, care de altfel nu-i avantajează nici pe actori, filmul încearcă prea tare să smulgă cumva un zâmbet sau un hohot de râs.

La capitolul imagine lucrurile nu stau prea bine. Singurul lucru care ajută este elementul de fashion și faptul că actorii sunt sexy.

Nici la capitolul imagine filmul nu stă prea bine. Multitudinea de cadre prea scurte, care se succed cu repeziciune, deranjează. Prin aceste intercalări, nu se aduce altceva decât un soi de debandadă, o agitație fără rost. Ceea ce ajută filmul, la capitolul imagine, sunt actorii frumoși. Protagoniștii arată foarte bine și aduc un plus de calitate filmului, prin prezența scenică. De asemenea, hainele sexy sau cele excentrice satisfac vizual un public care poate deveni rapid plictisit de poveste.

Comedia nu se ridică la nivelul așteptărilor, iar drama și romantismul nu aduc suficientă emoție.

Un alt element bun din film este muzica. Piesele care sunt suprapuse unor scene sună bine și sunt potrivite. Cu toate acestea, nicio melodie nu este memorabilă. Același lucru se poate spune de altfel despre tot filmul. Comedia nu se ridică la nivelul așteptărilor, iar drama și romantismul nu aduc suficientă emoție.

Ce-și doresc bărbații este un film care nu merită o vizită la cinema. Povestea este plictisitoare uneori, se exagerează prea mult, iar partea de comedie nu este suficient de dezvoltată. Cu toate acestea, poate fi relaxant de urmărit când o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x