André Rieu la Cluj – amuzant și punctual, interesat de Vaslui

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Clujul a găzduit din nou un artist celebru, iubit și apreciat în toată lumea. André Rieu, alături de Johann Strauss Orchestra, a concertat în seara zilei de joi, 4 aprilie, pentru prima dată pe scena Sălii Polivalente (BT Arena).

André Rieu la Cluj, eveniment așteptat de câteva luni, a avut loc pentru prima dată joi, 4 aprilie, 2019. Spectacolul oferit de celebrul violonist și dirijor a fost unul aparte. Pe lângă muzica clasică și atmosferă specifică, artistul a oferit multe surprize și discursuri amuzante.

Unul dintre aceste momente a fost după pauză. La o oră de la începerea concertului, artiștii s-au retras pentru un scurt moment de respiro. La întoarcerea pe scenă, după aproape 20 de minute, André Rieu a remarcat că mulți spectatori nu s-au întors încă din foaier. Astfel, în stilul caracteristic, a început o discuție cu cei din sală. Cu această ocazie, am aflat cu toții faptul că o mare parte din audiență era din alte orașe. Un domn elegant din public, remarcat de André Rieu, era din Vaslui. Artistul a cerut informații despre renumitul oraș, despre cât de mic sau mare este etc. Dirijorul a transformat astfel așteptarea celor întârziați într-un moment amuzant.

Pe lângă discursurile lui André Rieu la Cluj, cei care au rămas până la final au avut parte de încă o surpriză. Artistul a arătat că știe să distreze până în ultima clipă. Bisurile lui sunt ca ale nimănui altcineva, putând să dureze mai bine de jumătate de oră.

Ieri seară, publicul a avut parte de tot felul de surprize. Fie că a fost vorba de zăpadă, baloane colorate sau efecte luminoase în stil 4DX, toate au surprins în mod plăcut. Dar, cea mai mare surpriză a fost prezența pe scenă a lui Gheorghe Zamfir. Acesta a oferit la nai momente muzicale speciale, atât alături de André Rieu cât și de public.

André Rieu la Cluj – patru concerte cu casa închisă, sold-out de ceva vreme.

La prima reprezentație André Rieu la Cluj, Sala Polivalentă (BT Arena) a fost arhiplină. Acest aspect era de așteptat, spectacolele artistului fiind vândute într-un timp record.

Amuzant în general, spectacolul lui André Rieu la Cluj a reușit să creeze în timpul unor piese o atmosferă de poveste. La aceasta a contribuit felul în care a fost amenajată scena, dar și rochiile în culori pastel ale doamnelor și costumele sobre ale domnilor.

Chiar dacă muzica interpretată de André Rieu la Cluj, alături de muzicienii din Johann Strauss Orchestra, este dincolo de timp, celebrul violonist a arătat ieri seară faptul că prețuiește punctualitatea și respectă timpul. Spectacolul a început la opt fix, iar pauza a fost respectată.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x