De interesŞtiri

Lucrări de întreținere au loc pe drumul județean DJ 103M

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările derulate pe drumul județean DJ 103M Vâlcele – Rediu – Aiton avansează conform previzionărilor, apropiindu-se de etapa așternerii de covor bituminos.

Pe drumul județean DJ 103M VâlceleRediuAiton urmează să se treacă la așternerea covorului bituminos, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Astfel, lucrările pregătitoare au intrat în etapa finală, fiind deja realizate în proporție de peste 90%. După încheierea acestora, în cursul zilelor următoare, lucrările se vor finaliza cu așternerea de covor bituminos.

Lucrările pe drumul județean DJ 103M vizează un tronson în lungime totală de 8.1 kilometri.

De asemenea, urmează a mai fi executate lucrări constând în completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, cosirea vegetației și tăierea lăstărișului din apropierea căii de rulare.

Autoritățile județene au precizat că lucrările vizează un tronson de drum în lungime totală de 8.1 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 8+100 și au drept scop asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de siguranță. Totodată, urmare a acestora, se oferă locuitorilor din zonă un acces rapid către drumul național DN 1, pe direcția Vâlcele, sau către Centura ocolitoare și municipiul Cluj-Napoca, pe direcția Aiton – Gheorgheni (DJ 103G).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x