De interesEvenimente

10.000 locuri de cazare, disponibile pentru Untold 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Peste 10.000 de locuri de cazare sunt disponibile pentru cei care vor participa la festivalul Untold, ediția 2019.

Oricine caută locuri de cazare pentru perioada festivalului Untold va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac, au anunțat organizatorii festivalului. Peste 10.000 de locuri de cazare, inclusiv în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt disponibile pentru cei care vor veni în orașul de pe Someș, la începutul lunii august.

În Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Opțiuni disponibile pentru festivalieri:

● Camere Premium (Cămin USAMV) – 2.800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră;

● Camere Confort (Cămin UTCN) – 1.800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră;

După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii au anunțat că vor suplimenta cu noi opțiuni.

Turiștii au la dispoziție și platforma “Adoptă un Untold-ist”.

Toți clujenii care își doresc să ofere un spațiu de cazare turiștilor pe perioada festivalului (de la apartamente până la case), pot să trimită detaliile despre posibilitățile lor de cazare pe mailul cazare@untold.com, urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca.

În plus, turiștii au la dispoziție și deja celebra platformă “Adoptă un Untold-ist”. În ultimii doi ani, peste 3.000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis ușa și canapeaua.

Fanii care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la secțiunea Accommodation.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x