Ştiri

Festivalul Neversea caută peste 1.000 de voluntari

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cei care vor să aibă șansa de a face parte din echipa de festival a lui DJ Snake, Sean Paul sau G-Eazy, se pot înscrie că voluntari la Neversea.

Cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea, recrutează peste 1.000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului. Unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de-a face parte din echipa de festival a lui G-Easy, DJ Snake, Steve Aoki, Sean Paul sau Jessie J.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, cei interesați trebuie să aibă între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare a început. Data limită pentru înscrieri este 2 mai. Răspunsurile către voluntari vor fi trimise până în 15 mai.

Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces.

Cei peste 1.000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, experiența va fi una unică. Înscrierile de voluntari pentru festivalul Neversea se fac pe www.neversea.com/volunteers-wave3.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 4 – 7 iulie 2019, în Constanța.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x