Film – Shazam!; Shazam! – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Shazam! este o fantezie populată cu supereroi, plină cu acțiune, personaje interesante și o mulțime de efecte speciale.

Universul DC vine din nou pe marile ecrane. De data aceasta, ne face cunoștință cu un supererou atipic, Shazam!

Din distribuția filmului fac parte: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Djimon Hounsou, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D.J. Cotrona, Marta Milans, Cooper Andrews, Ethan Pugiotto. David F. Sandberg semnează regia.

sursa video: youtube
Multe dialoguri și situații care la o primă vedere nu prezintă mare interes devin pe parcurs amuzante.

Shazam! este un film fantastic, plin de aventuri, care știe când să se ia în serios și când nu. Filmul este o îmbinare interesantă între real și fantastic, între comedie și seriozitate, între slăbiciuni și virtuți, dorințe arzătoare și realitate. Povestea din Shazam! este simplă, dar este spusă într-o modalitate care o face foarte atractivă. Multe dialoguri și situații care la o primă vedere nu prezintă mare interes, devin de multe ori amuzante. Realizatorii au știut foarte bine unde și când să presare momentele de comedie. Shazam! este un film ușor de urmărit și distractiv.

Realizatorii nu au făcut rabat de la efectele vizuale și sonore speciale, pentru a face spectacol în Shazam!

Imaginea din această realizare cinematografică este bună. De la scenele mai scurte până la cele mai lungi, toate au fost bine filmate și intercalate. Modalitatea de realizare a reuşit să imprime un ritm plăcut poveștii. Dar, ceea ce iese în evidență la Shazam! sunt efectele speciale. Fiind vorba de o realizare cinematografică cu supereroi, nici nu se putea altfel. Orice film cu personaje extraordinare care se respectă trebuie să redea și vizual ceea ce povestea spune. Realizatorii nu au făcut rabat în Shazam! de efecte vizuale și sonore speciale. Toate sunt de calitate. De asemenea, au fost bine introduse în poveste. Și, nu doar că arată bine pe marile ecrane, dar aceste efecte reușesc să ducă mai departe senzația și să creeze emoție.

Coloana sonoră din Shazam! are de toate pentru toți; de la muzică tipică scenelor grandioase de legendă, până la muzică modernă și veselă. Tot ceea ce ține de coloana sonoră a fost bine realizat. Introducerea unor zone fantastice pare mai dramatică datorită muzicii, așa cum realitatea pare mai colorată datorită muzicii mai vesele.

Jocul foarte bun al personajului principal este plăcut de urmărit.

Cireașa de pe tort în Shazam! sunt actorii. Foarte talentați, ei aduc de multe ori zâmbetul pe buzele celor din sălile de cinema, dar pot la fel de bine să îi emoționeze. Jocul foarte bun al personajului principal este plăcut de urmărit. Zachary Levi a intrat bine în rol și aduce credibilitate personajului interpretat. De asemenea, şi restul celor implicaţi în poveste, fie că ies în evidență în scene mai calme sau în unele mai intense, aduc o notă aparte acestui univers special.

Supereroi, multă acțiune, comedie și actori buni, toate recomandă Shazam! Filmul merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x