Bilete la Neversea și Untold, pentru cei care donează sânge, în campania Blood Network

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Organizatorii Untold și Neversea lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge.

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalurilor Untold și Neversea, revine. În acest an, campania ajunsă la cea de-a cincea ediție, începe mai devreme. Perioada de desfășurare este între 13 mai – 29 iunie. Blood Network va avea loc în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România.

Cei care vor dona sânge la caravana mobilă din nouă orașe ale țării vor primi un bilet gratuit de o zi, la Untold sau Neversea.

Ca și în anii precedenți, anul acesta festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. De această dată, caravana poate fi găsită în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 08:00 – 14:00 vor primi un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea.

● Cluj-Napoca: 11 și 12 mai, Bulevardul Eroilor;
● Târgu Mureș: 18 și 19 mai, Piața Teatrului;
● Iași: 18 și 19 mai, Iulius Mall;
● Timișoara: 25 și 26 mai, parcarea Facultății de Politehnică;
● Oradea: 1 și 2 iunie, Piața Unirii;
● Sibiu: 8 și 9 iunie, Piața Unirii;
● București: 14 și 16 iunie, Parcul Herăstrău, intrarea Piața Charles de Gaulle;
● Brașov: 22 și 23 iunie, Bulevardul Republicii, zona Modarom;
● Constanța: 29 și 30 iunie, Piața Ovidiu.

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la Untold sau la Neversea. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua Și Eu Donez, vor primi reducere la abonamente pentru cele două festivaluri.

Cei care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:
*la Untold la prețul special de 513.94 lei plus taxe din prețul final de 811.20 lei + taxe al abonamentului;
*la Neversea la prețul special de 399 lei plus taxe din prețul final de 599 lei + taxe al abonamentului.

Campania Blood Network în 2018 a însemnat peste 1.000 de donatori la cele șase caravane mobile de donare de sânge.

Edy Chereji, director de Comunicare a celor două festivaluri: „Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge.”

În acest moment, peste 6.000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez.

Campania Blood Network în 2018 a însemnat peste 1.000 de donatori la cele șase caravane mobile de donare de sânge și peste 3.000 de donatori la centrele de transfuzii din întreaga țară. Neversea 2019 va avea loc în perioada 4 – 7 iulie la Constanța, iar Untold 2019 va avea loc în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x