Marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri județene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe mai multe drumuri județene, inclusiv pe coronamentul podurilor și podețelor.

În cursul săptămânii 13 – 17 mai, lucrări de marcaje rutiere au fost executate multe drumuri județene, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Acestea au fost aplicate și pe coronamentele a numeroase poduri și podețe situate pe drumurile județene.

Marcajele rutiere au fost executate pe DJ 105S și DJ 107N.

Pe drumul județean DJ 105S Pata – Boju s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 7.61 kilometri, de la kilometrul 7+590 până la kilometrul 15+200. Tot pe acest drum județean au fost realizate lucrări de marcaje aplicate pe coronamentele a 50 de poduri și podețe, precum și treceri de pietoni.

În același timp, pe drumul județean DJ 107N, pe raza localității Valea Ierii și, în continuare, pe direcția Frăsinet – Moara de Pădure au fost executate lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 4.2 kilometri.

Nu în ultimul rând, pe alte două drumuri județene au fost realizate, de asemenea, lucrări de marcaje aplicate pe coronamentele a 40 de poduri și podețe situate pe drumul județean DJ 108C Gârbău – Aghireș – Leghia și,  respectiv, a 10 poduri și podețe situate pe drumul județean DJ 107R Sălicea – Ciurila.

Forul administrativ județean a anunțat că execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada imediat următoare, pe mai multe drumuri judeţene unde au fost finalizate lucrări de asfaltare. Ele vor avea loc exclusiv în condiţii meteorologice favorabile desfășurării acestui tip de lucrări.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x