EvenimenteŞtiri

Tove Lo, 3 are Legend, Busta Rhymes, pe scena Untold 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
3 are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Stormzy, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo urcă în line-up-ul festivalului Untold alături de Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta și Bastille.

La cea de-a cincea ediție a festivalului Untold, în line-up se adună unele dintre cele mai importante nume de pe scena internațională a muzicii electro-dance și nu numai. 3 are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo se alătură în line-up celorlalți artiști anunțați deja de organizatorii festivalului: Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur și nu în ultimul rând Armin Van Buuren, cel care va aduce la Cluj-Napoca un show, unic, exclusiv la nivel mondial, „Armin Untold”.

sursa video: youtube

Proiectul 3 are Legend înseamnă Dimitri Vegas&Like Mike și dj-ul american Steve Aoki. Cei trei se declară foarte buni prieteni și și-au propus în 2014 înființarea acestui proiect, iar de atunci fanii îi pot vedea împreună pe scenele marilor festivaluri de muzică din întreaga lume. Fanii îi vor putea vedea pentru prima dată în această formulă, pe scena festivalului Untold, în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Rapper-ul american Busta Rhymes vine pentru prima dată pe scena festivalului de la Cluj-Napoca. Artistul are o carieră îndelungată care a cuprins colaborări cu artiști importanți ca Mary J Blige, Mariah Carey, Sean Paul, Janet Jackson, Puff Daddy, Kelis, Pharell, Chris Brown, Lil Wayne, dar și cu Tiesto sau Diplo. Fanii artistului vor putea auzi live, în vară, hituri cunoscute ca și “I know what you want” sau “Break ya neck”.

Don Diablo, Steve Aoki și Tujamo sunt deja cunoscuți fanilor festivalului și au spus prezent pentru cea de-a cincea ediție a festivalului Untold, ediție aniversară.

Nicky Romero vine pentru prima dată la festival, însă promite să facă un show și mai intens decât la prima ediție a festivalului Neversea.

De la petrecerea aniversară nu putea să lipsească artistul britanic Tinie Tempah, care a fost prezent la aproape toate edițiile de până acum.

Artista suedeză Tove Lo vine prima dată pe scena festivalului din orașul de pe Someș și promite că își va face un obicei din asta. Hitul „Habbits” și „Cool girl” vor răsuna în vară, la Cluj-Napoca.

sursa video: youtube
Scenele Galaxy și Alchemy își completează lista cu Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner Live, Seth Troxler, Elax, A Skillz B2B Krafty Kuts, Dub FX și mulți alții.

Laboratorul de bas, Alchemy, va fi onorat în continuare cu prezență de spirit și forță muzicală de către A Skillz B2B Krafty Kuts, Congo Natty, Dub Fx, Roni Size și Nero DJ Set.

Scena Untold Galaxy își dezvăluie al doilea val de stele călăuzitoare care vor lumina călătoria intergalactică aniversară din 2019. Vor completă mișcarea de revoluție în jurul soarelui pe orbita Galaxy cu frecvențe sonice intense presărate cu melodii techno, acid house și deep tech-house, Paul Kalkbrenner live, Elax, Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Joseph Capriati, Oxia și Seth Troxler.

Abonamentele pentru cele 4 zile de festival se pot achiziționa de pe untold.com.

Untold are loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x