Untold caută voluntari; Se apropie data limită pentru înscrieri

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cei care vor să facă parte din echipa de voluntari a festivalului Untold mai au la dispoziție câteva zile pentru înscrieri.

Untold caută voluntari, pentru ediția aniversară din 2019. Festivalul, devenit unul dintre cele mai mari din
Europa, recrutează peste 1.200 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, Bastille sau Dimitri Vegas&Like Mike.

Untold caută voluntari cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani.

Perioada de recrutare se încheie ssâmbătă, 25 mai, iar răspunsurile către cei care s-au înscris vor fi trimise până în data de 13 iunie. Voluntarii aleși vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, experiența va fi una unică. Înscrierile de voluntari pentru festivalul Untold se fac pe untold.com/volunteers-chapter5.

Festivalul Untold are loc în perioada 1 – 4 august 2019, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x