Nicolas Cage a promis că va ţine Trofeul Transilvania aproape de el, pentru a-l inspira în momentele de singurătate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Sâmbătă, 1 iunie, Nicolas Cage a fost laureat cu Trofeul Transilvania pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, în cadrul celei de-a 18-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a înmânat premiul superstarului american Nicolas Cage la Casa e Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Festivitatea de premiere şi vizionarea filmului Face/Off erau planificate să aibă loc în Piaţa Unirii, în aer liber. Din cauza vremii ploioase, organizatorii au mutat evenimentul în două săli din oraş: Casa de Cultură a Studenţilor şi Cinema Florin Piersic.

Superstarul american a stat alături de public până în momentul în care a fost chemat pe scenă de Tudor Giurgiu.

Această mutare a evenimentului a dus la o mai mare apropiere a celebrului actor de publicul prezent la eveniment. Oamenii in primele rânduri s-au trezit pe neaşteptate cu Nicolas Cage foarte aproape de ei. Actorul s-a prezentat la eveniment foarte elegant, îmbrăcat într-un costum lucios, gri deschis. Nu i-au lispsit nici accesoriile, sub forma unor inele mari. Prin ţinuta lui şi discursul cu care a venit pregătit, Nicolas Cage a demonstrat interes şi respect pentru publicul care-l adoră.

După ce a primit premiul de la Tudor Giurgiu, actorul a ţinut un scurt discurs, cu accente teatrale.

Ca un adevărat profesionist, onorat de premiul primit, actorul a făcut şi un mic spectacol. El a povestit publicului pe scurt despre vizitele anterioare în România. De asemenea, el apreciază mult misterul ce învăluie ţinuturile transilvane. Tocmai de aceea, Nicolas Cage a promis că va ţine Trofeul Transilvania lângă pat, pentru a-i fi aproape şi a-l inspira, în nopţile când se simte singur.

Scris de: Alieta Pojar

sursa video: youtube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nicolas Cage a primit anul acesta la TIFF Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale, într-un eveniment special ce a avut loc sâmbătă, 1 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x