Lucrări de întreținere au loc pe DJ 161K (DN 16)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere au demarat pe drumul județean 161K (DN 16).

Pe drumul județean DJ 161K (DN 16) – Căian Vamă – Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie – Chiriș au demarat o serie de lucrări de întreţinere, a anunțat Consiliul Judeţean Cluj. Aceste lucrări au loc în cadrul programului ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a judeţului.

Este vizat un tronson în lungime totală de peste 20 de kilometri.

Este vizat un tronson în lungime totală de peste 20 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 20+120. Lucrările constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

De asemenea, pe un sector în lungime de peste 7 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 13+000 și 20+120 vor fi executate lucrări de asfaltare. Până în acest moment a fost deja așternut stratul de piatră spartă și au fost executate alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării pe o lungime de aproximativ un kilometru.

Drumul județean 161K face legătura între drumul judeţean DJ 109C pe direcţia Gherla şi drumul naţional DN 16 pe direcţia Apahida – Cluj.

Conform forului administrativ județean, lucrările se desfăşoară exclusiv în condiţii meteorologice favorabile.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x