Staruri din „X-Men” au experimentat adevărata forță a supereroilor, într-o sală 4DX

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Staruri ale francizei „X-Men” au experimentat adevărata forță a supereroilor, într-o sală 4DX.

Înaine de lansarea oficială „X-Men: Dark Phoenix”, care a avut premiera la cinema pe 7 iunie, o parte din starurile din film au fost invitați să experimenteze trailerul filmului în format 4DX, surprinzându-le reacțiile la efectele din sală.

Astfel, pentru a celebra mult-așteptata lansare a celei mai recente producții din franciza „X-Men”, Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) și Alexandra Shipp (Storm) au simțit întreaga forță cosmică a filmului, urmărind trailerul la Londra, într-una dintre sălile 4DX din cinematograful Cineworld – cel de-al doilea cel mai mare lanț de cinematografe la nivel mondial, din care face parte și Cinema City România, liderul pe piața de cinema.

Cu efecte antrenante de mișcare și efecte de mediu precum apa, vântul, mirosul și luminile stroboscopice, sincronizate perfect cu scenele epice de pe marele ecran, 4DX reprezintă o experiență cinematografică absolută, care poate duce orice film la următorul nivel de vizionare. Urmărind cele mai noi premiere în format 4DX cei din public pot simți că sunt parte din acțiune, fie că este vorba despre o plimbare cu trenul, o călătorie în spațiu sau o furtună puternică.

După experiența din sala 4DX, Alexandra Shipp (Storm) a declarat că tehnologia reprezintă „viitorul pentru mersul la cinema”.

Cu personajul exploziv jucat de Sophie Turner, care va zdruncina întregul univers X-Men, nu trebuie ratată experimentarea sa în acest format spectaculos și imersiv, care în România este disponibil doar în multiplexurile Cinema City, în Mega Mall București, City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Iulius Mall Cluj și Brăila Mall.

După experiența din sala 4DX, Alexandra Shipp (Storm) a declarat că 4DX reprezintă „viitorul pentru mersul la cinema”, iar expresiile feței sale, pe măsură ce era transpusă în acțiunea filmului, au arătat cât de intensă și de puternică este cu adevărat această experiență de cinema.

Puteți urmări reacțiile ei, precum și ale celorlalți actori, din sala 4DX mai jos.

sursa video: youtube
Despre 4DX.

Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, sincronizate au acțiunea de pe ecran, publicul va fi cu adevărat transpus din scaunul de cinema în film. Și că tot vorbeam despre scaun – acesta de mișcă. Scaunele high tech mobile se vor mișca odată cu acțiunea din film, făcându-te să simți pe pielea ta că ești parte dintr-o urmărire de mașini, că ești în mijlocul unei furtuni sau că navighezi pe ape agitate. 4DX este o experiență incitantă și un mod captivant de a urmări un film.

Despre Cinema City România.

Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdată, la Cinema City din ParkLake București, urmând să fie disponibil curând și în Timișoara. Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x