De interesŞtiri

O parcare nouă va fi construită în cartierul Mărăști

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Locuitorii din cartierul Mărăști vor avea o parcare nouă, cu 365 de locuri.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că va contrui o parcare nouă, supraterană, în cartierul Mărăști, pe strada Trotușului nr. 5. Ca un prim pas, indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiții au fost aprobați de Consiliul Local.

Conform municipalității, parcarea va fi construită pe un teren în suprafață de 3.150 mp, ocupat în prezent de 62 de garaje ce urmează să fie demolate și de 14 locuri de parcare. Noua construcție va avea un regim de înălțime de 2S+D+P+2E+T și o capacitate de 365 de locuri de parcare. Dintre acestea, 10 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități deținătoare de autoturisme,10 pentru autoturisme electrice (cu 4 stații de încărcare rapidă și 6 stații de încărcare lentă), 12 pentru motociclete/mopede și 3 rastele culisante cu 24 de locuri pentru biciclete.

Costurile necesare pentru construcție se ridică la peste 30.000.000 de lei.

Valoarea totală a investiției se ridică la 29.5 milioane de lei fără TVA. Conform Primăriei Cluj-Napoca, termenul de realizare a parcării este de 24 de luni (6 luni proiectare și 18 luni execuția lucrărilor).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x