EvenimenteŞtiri

Tombolă pentru a-l întâlni personal pe Tom Jones la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Organizatorii concertului Tom Jones la Cluj-Napoca au anunțat că cei mai norocoși cinci fani ai artistului vor avea șansa să-l cunoască personal, chiar înaintea show-ului ce va avea loc la BTarena.

Tom Jones la Cluj-Napoca; celebrul artist va concerta la BT Arena miercuri, 26 iunie. Fanii care doresc să-l întâlnească pe artist trebuie să intre în concursul anunțat de organizatori. Astfel, cei care-și doresc să-l întâlnească personal pe Tom Jones sunt invitați să cumpere un bilet la concert de pe iabilet.ro. Fiecare cumpărător este automat înscris în tombola pentru șansa de a-l întâlni pe artist, înainte de a intra pe scenă. Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro din pagina dedicată evenimentului

Perioada promoției: 12 – 25 iunie 2019.

● Premiile acordate: 5 sesiuni meet&greet cu Tom Jones înainte de concert.

● Câștigătorii vor fi extrași pe 25 iunie cu ajutorul aplicației random.org, vor fi anunțați pe canalele de social media ale organizatorului iabilet.ro și vor fi contactați pe baza informațiilor completate la achiziționarea biletelor.

● Sesiunile nu sunt individuale. Pentru fotografii cu artistul, organizatorul va pune la dispoziția câștigătorilor un fotograf profesionist. Imaginile realizate pot fi folosite doar în scop personal și nu pot fi distribuite către media. Accesul cu aparate de fotografiat/ filmat personale (inclusiv telefon) nu va fi permis.

Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Cluj-Napoca.

Artistul britanic vine în România pentru a încânta publicul cu cele mai cunoscute hit-uri: It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again și If I Only Knew. Pe lângă aceste cântece îndrăgite, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale și preferințele unui public la fel de divers și eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, artistul este o forța în lumea muzicală, câștigând admirația criticilor atât pentru show-urile live desăvârșite, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. De-a lungul carierei, Tom Jones a câștigat numeroase distincții muzicale, iar în 2006 a fost învestit cu rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant. Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon și Paul McCartney, rezultând un mix de naturalețe, simplitate și muzică soul.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x