Lifestyle

Film – Ticăloasele; The hustle – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
The hustle, tradus în românește Ticăloasele, este o comedie ușoară, de vară, plăcut de privit.

Ticăloasele este un film distractiv. În această realizare cinematografică, două protagoniste se luptă pentru a-și asigura succesul.

Din distribuția filmului fac parte: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Timothy Simons, Casper Christensen, Dean Norris, Alex Sharp. Chris Addison semnează regia.

sursa video: youtube
Povestea din Ticăloasele este simplă și distractivă, dar vine și cu surprize.

Ticăloasele este o comedie clasică. Două personaje foarte diferite, dar cu același scop, ajung să-și dispute teritoriul. Fazele amuzante se nasc atunci când fiecare își etalează stilul prin care încearcă să-și asigure câștigul. Prada acestei lupte este inedită. Cele două rivale sunt hotărâte să meargă până în pânzele albe pentru a câștiga. Povestea este simplă și distractivă, dar are și surprize.

Locațiile exotice, pline de eleganță și lux, la care majoritatea pot doar să viseze, duc la o experiență vizuală plăcută.

Imaginea din Ticăloasele este de calitate. Felul în care au fost filmate scenele și durata momentelor crează un dinamism interesant. Totul curge lin aici. Realizatorii au știut să filmeze cadrele în așa fel încât să păstreze atenția trează de la început până la sfârșit. Pe lângă felul în care a fost filmat Ticăloasele, foarte important este și decorul.

Locațiile exotice, pline de eleganță și lux, la care majoritatea pot doar să viseze, duc la o experiență vizuală plăcută. Lupta dintre cele două protagoniste se duce cu arme mai puțin obișnuite. Și la această categorie, nu s-a făcut rabat de la frumusețe și lux.

Coloana sonoră nu este memorabilă, dar este cu siguranță potrivită. Chiar dacă nu rămâne în amintire după terminarea filmului, cât timp rulează, totul se potrivește. Și la acest capitol, realizatorii au știut cum să îmbine fazele în care se aude muzică pe fundal sau liniște.

Cele două actrițe din rolurile principale, Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt amuzante și se completează bine.

Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt prototipul pentru două caractere diametral opuse, dar care urmăresc același scop. Ele reprezintă aici două feluri de femei subestimate de sexul opus. Una a învățat cum să obțină beneficii de la bărbați, care o văd lipsită de inteligență, pentru că arată bine; cealaltă, din cauza kilogramelor în plus, a învățat să se folosească de alte atuuri pentru a atrage bărbații și a profita de pe urma lor. Cele două actrițe sunt amuzante și se completează bine reciproc. Fiecare scoate la lumină atuurile prototipului interpretat în Ticăloasele. Lupta pentru supremație în micul univers, dintre Anne Hathaway și Rebel Wilson, este plăcut de urmărit.

Ticăloasele este o comedie distractivă, care merită o vizită la cinema, pentru un moment de relaxare.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x