Evenimente

Noutăți muzicale de la festivalul boutique Awake, ediția 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Festivalul Awake propune o experiență muzicală pe trei scene principale: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge.

Festivalul boutique Awake promite experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările. Organizatorii au anunțat un mix eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și un blend de artiști internaționali și locali.

Joycut este ultima trupă din line-up-ul scenei principale anunțată de organizatori. Originari din Bologna, ei creează muzică futuristă, inspirată de sound-ul electro: percuție industrială, tobe tribale, inserții de orchestră; electronic, post-rock și dark-wave, experimental accesibil.

Cel mai recent album, PiecesOfUsWereLeftOnTheGround i-a purtat pe toate continentele pentru mai mult de 300 de show-uri live. Joycut a prezentat într-un show sold-out la Bienala de la Veneția noua lor “operă în șase acte”: Komorebi. Joycut aduce pe scena principală de la festivalul boutique Awake un moment multi-disciplinar și experiențial, inspirat din natură și perfect potrivit în parcul secular al domeniului Teleki.

Awake este primul festival boutique din România.

Inspirat din inima Ardealului, Awake se desfășoară pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Awake este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, bibliotecă de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență contemporană.

Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] participanți pe diverse rute și cu mai multe mijloace de transport, în funcție de preferințe. Festivalul boutique Awake va avea loc pe domeniul Teleki din Gornești, județul Mureș, în perioada 15 […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x