De interesŞtiri

Tabăra Etnografică de Vară din Cluj-Napoca, ediția 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tabăra Etnografică de Vară din Cluj-Napoca se va desfășura în perioada 1 iulie – 26 iulie 2019.

Elevii, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, sunt așteptați în Tabăra Etnografică de Vară, pentru relaxare și pentru a-și stimula creativitatea. Activitățile din tabără se vor desfășura în aer liber, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00.

Atelierele la care vor putea participa elevii.
  1. Podoabe din mărgele;
  2. Pictură de icoane pe sticlă;
  3. Cusut-țesut.

De asemenea, în ultimele două săptămâni ale taberei, va fi organizat, pentru o oră, un atelier de dans tradițional, ziua și ora atelierului urmând a fi anunțate cu exactitate din timp.
    
Participarea la ateliere se face prin rotație zilnică, 1 atelier/zi. Astfel, de exemplu, luni copilul participă la atelierul de podoabe din mărgele, marți la cel de icoane pe sticlă ș.a.m.d.).

Înscrierile se fac pe serii de câte cinci zile, numărul de locuri disponibile/atelier fiind de 10 copii.

● Părinții sunt rugați să facă înscrierea copiilor telefonic, de luni până vineri, între orele 09:00 – 14:00, la numărul de telefon 0788.100.243.

● În situația în care copilul nu se prezintă în prima zi a săptămânii pentru care s-a făcut înscrierea și nu se comunică telefonic menținerea înscrierii, organizatorii își rezervă dreptul de a înscrie o altă persoană.

● Vârsta participanților: 6 ani împliniți – 14 ani.

● Adresa locului de desfășurare a Taberei: Parcul Etnografic Romulus Vuia, str.Tăietura Turcului FN.

● Taxa de participare este de 30 lei/zi, respectiv 150 lei/săptămână și se achită la începutul unei serii de 5 zile.

● În situațiile în care, din diverse motive (plecare din localitate etc.), părinții solicită înscrierea copiilor pentru o perioadă mai scurtă de 5 zile, aceștia sunt rugați să comunice acest lucru la înscriere.

● Pentru înscrierea copiilor, părinții sau însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor actul deidentitate.

Pentru detalii legate de modul de desfășurare a Taberei, Regulamentul de desfășurare a Taberei 2019 este disponibil pe site-ul Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei este o instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x