De interesŞtiri

Marcaje rutiere executate pe 33 de km, în județul Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe două tronsoane de drum, în lungime de 33 de km, a anunțat Consiliul Judeţean Cluj.

Pe două noi drumuri judeţene, în lungime de aproximativ 33 de km, au fost executate lucrări de marcaje rutiere.

● Astfel, pe drumul judeţean 103G (DJ 107L) – Tureni – DN 1 – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni au fost executate lucrări de marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de aprope 20 kilometri, de la kilometrul 36+830 până la kilometrul 56+472. De asemenea, pe raza localității Tureni au fost executate și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni bicolore pentru o mai bună vizibilitate.

● Pe drumul județean 107L (DN 1) Turda – Săndulești Carieră – Petreștii de Jos au fost executate, de asemenea, marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector în lungime de peste 13 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 13+200.

Conform autorităților, aceste lucrări, urmăresc asigurarea unei circulaţii în condiţii de siguranţă.

Forul administrativ județean a precizat că în perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, execuţia de marcaje rutiere va continua pe mai multe drumuri judeţene unde au fost finalizate lucrările de asfaltare sau acolo unde situația o impune.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x