EvenimenteŞtiri

„One life” – Imnul Neversea 2019 este compus de Mike Perry

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
„One life” este imnul Neversea, compus de Mike Perry, pentru ediția din acest an a celui mai mare festival de pe plajă din România.

Dj-ul suedez Mike Perry a compus special pentru ediția din acest an a festivalului Neversea, imnul „One life”, au anunțat organizatorii. Artistul a fost prezent la prima ediție a festivalului, s-a simțit incredibil și și-a dorit să pună emoțiile și experiența trăită la malul Mării Negre, într-un imn dedicat festivalului.

Puteți asculta piesa mai jos.

sursa video: youtube
User experience: Acrobați care vor dansa pe deasupra publicului, parade ale creaturilor fabuloase ale mării, show -uri aviatice cu MIG 21 și F16; toate acestea și multe alte surprize îi așteaptă pe fanii Neversea în cele patru zile de festival.

Participanții vor întâlni în perimetrul festivalului acrobați, dar vor vedea și o paradă impresionantă ale creaturilor fabuloase ale mării. Fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumați, din România, dar și din străinătate. Nu vor lipsi nici în acest an locurile decorate cu butaforii unde, fanii festivalului se pot costuma pentru poze și nici zonele de fashion, de unde pot să-și achiziționeze cele mai cool outfituri de festival. La scena principală, show-urile artiștilor vor fi acompaniate de acrobați care vor dansa în aer, la 5 metri înălțime, deasupra publicului.

Show -uri aviatice cu avioane MIG 21-Lancer și F-16 la festivalul Neversea.

La ediția de anul acesta a festivalului vor exista demonstrații tactico-militare ale Forțelor pentru Operații Speciale, ale specialiștilor din structurile EOD, elevilor și studenților din instituțiile militare de învățământ și personal din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale. Una dintre atracții va fi spectacolul aviatic pregătit de Forțele Aeriene Române. Joi, 4 iulie 2019, începând cu ora 20:50, aeronave militare din cadrul Forțelor Aeriene Române vor survola zona. În formația de aeronave vor fi un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer și două aeronave F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment.

Premii substanțiale pentru fanii festivalului.

Participanții la Neversea vor avea Wi-fi 4G gratuit în tot perimetrul festivalului, iar împreună cu Samsung vor oferi tuturor participanților posibilitatea să încerce cele mai inovative tehnologii.

Toți cei care vor ajunge în zona scenei DayDreaming vor avea parte de peste 30.000 de pachete cu premii. Fanii festivalului pot câștiga unul dintre cele 3 scutere VESPA. De altfel, ei introduc, în premieră, paharul de hârtie reciclabil. Tot aici va exista și o zonă de reciclare pentru dozele de aluminiu. Aici tineri pot sta pe o plajă cu nisip albastru.

Pasionații de sporturi pe apă vor putea să experimenteze cele mai intense emoții de acest fel, precum și un selfie stick gigant pentru poze memorabile alături de prieteni. De asemenea, participanții la Neversea vor avea șansa să facă sporturi extreme la înălțime, cu ajutorul unor biciclete.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x