Start Neversea 2019; culoare și atmosferă de poveste SF la malul Mării Negre

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Neversea 2019 a debutat în forță. Artiști de renume internațional, printre care G-Eazy, Inna sau ATB, au urcat pe scena de la malul mării în prima zi de festival.

Plaja Neversea a devenit neîncăpătoare din prima zi de festival. Evenimentul cu atmosferă de poveste SF a debutat sub auspicii favorabile, pe o vreme excelentă. Arșița din timpul zilei s-a mai domolit până la apusul soarelui, când publicul a început să umple spațiile din fața scenelor din festival.

Artiștii internaționali care au urcat pe scena principală Neversea joi au făcut un show total. După ce Alex Parker a încălzit publicul, Inna a continuat seara cu un show plin de eleganță, iar rapper-ul american G-Eazy a arătat încă o dată de ce este atât de apreciat de fani.

G-Eazy

Head-liner-ul serii, G-Eazy, știe foarte bine cum să creeze anticipație, să se facă dorit de public. El s-a lăsat minute bune așteptat de tinerii care îi scandau numele. Dar, după ce a apărut, s-a dezlănțuit. Spectacolul plin de energie, până la final, a distrat și le-a oferit fanilor șansa să urle în repetate rânduri la numărul lui, ca semn de apreciere. Artistul este plăcut de urmărit, se mișcă peste tot și știe să umple scena, iar vocea lui sună foarte bine.

Atmosferă de poveste SF și culori vii la cel mai mare festival de pe plajă din România.

Organizatorii au oferit din prima seară un spectacol vizual demn de urmărit. Efectele de lumini, alături de confetti de toate felurile, duc show-urile artiștilor dincolo de muzică. Efectele pirotehnice, lansate în momente cheie, încălzesc la propriu atmosfera și pe cei din primele rânduri.

sursa video: youtube

După ce noaptea vine pe plajă la Neversea, instalațiile răspândite pe o suprafață imensă prind viață. Luminile de neon colorat atrag toate privirile. Aceste creații luminoase sunt un spectacol în sine. Culorile și dispariția lor sunt de altfel o cauză la care Neversea a aderat la actuala ediție. Despre acest subiect puteți găsi detalii în articolul de zilele trecute, dacă accesați următorul link.

Alex Parker, dj-ul care a mixat pe o scenă amplasată la 100 de metri înălțime, a susținut în prima seară o conferință de presă.

Artistul cu nume englezesc este român. Prin intermediul acestei conferințe, am aflat și ce îl inspiră pe el ca artist.

„Eu cânt la pian de la 6 ani și de când am început m-a inspirat foarte mult armonia, distanța dintre note. Momentul în care pui mâna pe pian și faci un upload, de fapt simți distanța dintre niște frecvențe. Ei, momentul în care pui mâna pe nota care trebuie, distanțele astea sunt matematic egale și creierul le percepe cumva. Efectiv, pe mine asta mă inspiră cel mai mult când fac muzică: armonia și melodicitatea.” a declarat Alex Parker.

Alex Parker

Mare, soare, muzică, dans, artiști internaționali, dar mai ales atmosferă de poveste SF în prima zi la Neversea, toate au contribuit la un show de zile mari, care a deschis apetitul fanilor pentru următoarele zile de festival.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] municipiului Cluj-Napoca a anunţat faptul că a pus în funcțiune noi instalații de semaforizare și treceri de pietoni, în următoarele […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x