EvenimenteŞtiri

Aventura europeană a lui Spider-Man începe la cinema

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Aventura europeană a lui Spider-Man, în noul „Spider-Man: Far From Home”, pe marile ecrane.

Peter Parker revine în rolul supereroului prietenos în „Spider-Man: Far From Home”, următorul capitol al seriei care se continuă după acțiunea din „Avengers: Endgame”.

Deși decide să se alăture celor mai buni prieteni ai lui într-o vacanță europeană, planul lui de a renunța la statutul de supererou pentru câteva săptămâni este lăsat în urmă rapid când acceptă să îl ajute pe Nick Fury să descopere misterul atacurilor care creează haos pe continent.

Departe de casă, Peter trebuie să-şi protejeze prietenii care nu îi știu statutul ascuns, să salveze lumea de creaturile monstruoase și să se ridice la înălţimea unei provocări căreia numai el îi poate face faţă, dar şi să se împace cu destinul său de Spider-Man. Al 23-lea film din Universul Cinematografic Marvel ni-i aduce pe Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson și Jacob Batalon în rolurile principale, într-o aventură europeană explozivă, intensă și imprevizibilă.

Experiența vizionării pe cele mai mari ecrane de cinema din România.

La Cinema City se pot alege diverse experiențe de cinema: fie că este vorba despre vizionarea pe cele mai mari ecrane de cinema din România – în sălile T IMAX (AFI Cotroceni București și Shopping City Timișoara), fie, pentru a simți filmul pe propria piele – în sălile 4DX (Mega Mall București, City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Iulius Mall Cluj și Brăila Mall), fie de o vizionare cu totul relaxantă, de cină și film – în sălile VIP (AFI Cotroceni și ParkLake București).

„Spidey Extreme” în 4DX.

În format 4DX experiența este intensă, una în care se activează cele 5 simțuri. Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, și mișcările scaunelor mobile sincronizate cu acțiunea de pe ecran, spectatorii sunt cu adevărat transpuși din scaunul de cinema în film.

Mai mult, „Spider-Man: Far From Home” este primul film solo Marvel cu efectele „4DX Signature Character Motion” aplicate pe tot parcursul filmului, de la prima până la ultima secundă. Acestea nu sunt doar mai dinamice, ci și mult mai diversificate și mai puternice. Denumite „Spidey Extreme”, aceste efecte au fost create după o analiză amănunțită a fiecărei mișcări a lui Spider-Man. De la balansarea printre clădirile din Londra, Praga sau Veneția cu „Spidey Sky Flying”, la alunecări și căderi libere, în 4DX spectatorii au parte de mișcări variate. Efectele nu sunt disponibile doar pentru scenele dinamice, ci și pentru cele de tranziție.

sursa video: youtube
Cu 26% mai multă imagine în IMAX.

În sălile T-IMAX de la Cinema City pot fi găsite cele mai mari ecrane, imagini uimitoare, cadre mai clare, culori mai luminoase și un sunet puternic, iar „Spider-Man: Far From Home” în format IMAX vor aduce 40 de minute de secvențe incredibile, special editate pentru acest format.

Regizorul Jon Watts și producătorul Kevin Feige au formatat aceste scene selectate exclusiv pentru IMAX, pentru a oferi spectatorilor cu 26% mai multă imagine și secvențe uluitoare din aventura europeană a lui Peter Parker, toate pentru o experiență cinematografică de neegalat.

Rezultatul este o imagine panoramică completă, care umple vederea periferică mai mult decât orice altă experiență cinematografică. De aceea, vizionarea unui film în format IMAX, se simte ca și cum publicul fi în mijlocul acțiunii.

sursa video: youtube

Filmul va putea fi urmărit în formatul de cinema preferat – IMAX 3D, 4DX 3D, VIP 3D sau 3D. Filmul rulează la Cinema City în avanpremieră începând din 3 iulie 2019, iar biletele s-au pus deja în vânzare pe www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City România.

Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdată, la Cinema City din ParkLake București, urmând să fie disponibil curând și în Timișoara. Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x