EvenimenteŞtiri

Day two la Neversea 2019: Sean Paul și Afrojack, show-uri de neuitat pe scena festivalului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Day two la Neversea 2019: a doua zi la cel mai mare festival de la malul Mării Negre.

Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat la day two la Neversea 2019, în Constanța, la malul Mării Negre. Cei mai așteptați artiști din a doua seară au fost Sean Paul, dar și dj-ul Afrojack.

sursa video: youtube

Debutul celei de-a doua zile a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simțit incredibil.

“Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici.” a declarant Sean Paul.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set și mulți alții.

În această seară pe scena principală a festivalului Neversea va urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia.

Numărul exact de persoane participante la a treia ediție a festivalului Neversea, ediția 2019, va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Abonamentele la prețul final de 600 de ron plus taxe dar și biletele de o zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x