EvenimenteŞtiri

Surprize, vedete, întâlniri neașteptate și fashion de festival, pe plaja Neversea

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Duminică, 7 iulie, este ultima zi de festival la malul Mării Negre. Din primele momente, cei care au ajuns pe plaja Neversea, au avut parte de tot felul de surprize și întâlniri neașteptate.

Începând de joi, 4 iulie, când Neversea 2019 a debutat, festivalierii au avut parte de întâlniri neașteptate cu tot felul de personaje și vedete sau situații și evenimente care mai de care mai interesante.

Aceste personaje care ies din anonimat prin ceea ce fac sau prin ceea ce poartă la festival constitue un spectacol în sine. Pentru cine vrea să străbată tot drumul de la intrare până la scena principală, acest spectacol al oamenilor este ca un preludiu. Fiecare element de pe plaja Neversea, începând de la oamenii în ținute extravagante, până la vedetele care atrag mulțimile ca un magnet și decorurile spectaculoase, contribuie la crearea unei atmosfere de poveste și tărâm fermecat.

După cum se știe, o poză face cât o mie de cuvinte. Așadar, mai jos puteți vedea puțin din ceea ce crează atmosfera specială de la Neversea.
Andreea Esca și Adrian Nartea la cortul Pro TV
Nimfe de la Marea Neagră
Ședință foto pe plajă
Leagăn în mare
Sirenă naufragiată pe corabie
Barbă albastră
Flying girls
Personaje de poveste
Fashion de festival la masculin
Fashion de festival la feminin

Cei care nu au ajuns încă la Neversea 2019, mai au șansa să o facă azi. Duminică, 7 iulie, se încheie cea de-a treia ediție a celui mai mare eveniment de pe plajă din România. Până atunci, mai sunt ore bune în care cei care iubesc muzica și atmosfera de festival se mai pot bucura de tot ceea ce oferă Neversea.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x