Drumul județean 191D (DJ 108A) a intrat în lucrări de asfaltare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători – limită cu județul Sălaj a intrat în lucrări de reparații, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Pe drumul județean 191D (DJ 108A), Vănâtori –  limită cu județul Sălaj, lucrările de asfaltare au intrat în faza așternerii de covor asfaltic.

Aceste lucrări vizează un tronson în lungime totală de peste patru kilometri, de la kilometrul 31+275 până la kilometrul 35+800.

Conform autorităților, în prealabil au fost executate lucrări de reprofilare a drumului cu cilindrare și de reprofilare a drumului cu cilindrare cu adaos de piatră spartă, precum și burdușiri. De asemenea, urmează a fi realizate lucrări de aducere la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor și tăieri de vegetație și lăstăriș din vecinătatea căii de rulare.

Lucrările pe acest sector de drum judeţean au drept scop asigurarea unei circulaţii în condiţii de siguranţă, precum și fluidizarea traficului rutier între județele Cluj și Sălaj, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x