EvenimenteŞtiriVideo

Steve Aoki, baie de mulțime la Neversea, în ultima noapte de festival

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Ultima noapte a celei de-a treia ediții a festivalului de la malul Mării Negre, Neversea, a fost una plină de surprize.

Nebunia s-a dezlănțuit pe plaja Neversea duminică. Organizatorii l-au adus pe scenă, pentru a doua seară consecutiv, pe Steve Aoki. Din momentul în care și-a făcut apariția, artistul a fost aclamat, aplaudat și fluierat. Fanii erau vizibil fericiți să-l vadă din nou. Artistul nu i-a dezamăgit nici de această dată.

Steve Aoki a fost un moment special atât pentru public cât și pentru presa adunată în fața scenei. În cele câteva minute cât s-a perindat de la un colț al scenei la altul, artistul a fost urmărit îndeaproape. El a fost pozat, filmat și atins de fanii din primele rânduri.

Mai jos puteți vedea un scurt film al acestui moment special.

sursa video: youtube

„Neversea se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă Untold. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici și de fiecare dată mă încarc pozitiv la Neversea”, a declarat Steve Aoki în a treia zi la Neversea.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] de-a 9-a ediție a festivalului. Experiența din 2024 va fi una memorabilă pentru sutele de mii de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial. Anul acesta, scena […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x