G-Eazy, Lost Frequencies, Kadebostany și Alex Parker, despre muzică și pasiune, la Neversea 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Chiar dacă cea de-a treia ediție a festivalului de la malul Mării Negre s-a încheiat, ecoul unor momente speciale a rămas.

Printre momentele mai deosebite din cadrul Neversea 2019 se numără și conferințele de presă la care G-Eazy, Lost Frequencies, Kadebostany și Alex Parker au acceptat să participe. Artiștii au vorbit despre muzică, inspirație și pasiune.

Celebrul rapper american G-Eazy se declară un visător.
G-Eazy

G-Eazy a declarat la Constanța că este un visător. Artistul şi-a dorit dintotdeauna să devină celebru prin muzica lui. Încă de la începuturile carierei, el și-a setat în minte obiectivul clar de a deveni cunoscut și apreciat. În acest moment, a ajuns să aibă milioane de fani și peste 1.000 de piese compuse. Din toată discografia, G-Eazy a ales „Random” ca punct de plecare, pentru cei care vor să-i cunoască stilul, prin intermediul unei singure piese.

„Am înregistrat probabil peste 1.000 de piese de-a lungul vieții. Nu am multe stiluri sau o paletă largă de influențe. Este dificil să mă caracterizez printr-un singur cântec. Poate Random. Random îmi vine în minte, de pe albumul When it’s dark out.”

sursa video: youtube
Kadebostany îi îndeamnă pe cei aflați la început de drum să-și găsească pasiunea.
Guillaume de Kadebostany

Guillaume de Kadebostany și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 13 ani. El consideră că cel mai important lucru pentru reușită este pasiunea. Odată descoperită pasiunea pentru ceva, el recomandă muncă în acel sens și răbdare. Despre România artistul a declarat că nu știe foarte multe, dar a avut o poveste amuzantă de relatat.

„Odată, când eram prin Transilvania, la hotelul la care eram cazați, avea loc o nuntă. Mi s-a părut extraordinar. A fost o nebunie. Oamenii ne-au invitat la nuntă și dansam alături de o bunică de 70 de ani și o tânără de 15 ani. Dansam împreună pe muzica psihedelică electronică tradițională instrumentală și mă gândeam că e o nebunie, asta e o țară frumoasă.”

Lost Frequencies caută să readucă la viață frecvențele pierdute.
Lost Frequencies

Unul dintre cei mai așteptați DJ la malul mării, la festivalul Neversea, a fost Felix De Laet, aka Lost Frequencies. Artistul a mărturisit celor prezenți la conferința de presă de la festival ce a pierdut el personal în drumul spre succes.

„Studiile. A trebuit să-mi întrerup studiile. Și cred că am pierdut multe încărcătoare.”

Alex Parker este DJ-ul care a mixat pe o scenă amplasată la 100 de metri înălțime.
Alex Parker

Artistul cu nume englezesc este român. El a mărturisit jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de la Neversea 2019 ce îl inspiră în crearea unor noi piese.

„Eu cânt la pian de la 6 ani și de când am început m-a inspirat foarte mult armonia, distanța dintre note. Momentul în care pui mâna pe pian și faci un upload, de fapt simți distanța dintre niște frecvențe. Ei, momentul în care pui mâna pe nota care trebuie, distanțele astea sunt matematic egale și creierul le percepe cumva. Efectiv, pe mine asta mă inspiră cel mai mult când fac muzică: armonia și melodicitatea.”

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] la aeroport), iar cei care și-l fac din timp pot fi printre primii care își ridică brățara de festival, chiar din această săptămână, din agențiile Băncii Transilvania din Cluj-Napoca și […]

trackback

[…] lună, în timpul activităților zilnice, ei pot câștiga premii precum: vacanțe, abonamente la festivaluri, abonamente la săli de sport, produse cosmetice sau meniuri gratuite livrate la […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x