Armin van Buuren a compus imnul oficial Untold 2019; artistul va avea la Cluj cel mai lung show din cariera lui

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Imnul oficial Untold 2019 a fost compus de nimeni altul decât regele muzicii trance, Armin van Buuren.

Armin van Buuren a compus imnul oficial Untold 2019. Artistul va avea cel mai lung show din cariera lui, la ediția aniversară din acest an.

În lumea muzicii dance și dincolo de ea sunt extrem de puține conexiunile atât de puternice ca și cea dintre regele muzicii trance, Armin van Buuren, și publicul festivalului Untold. Fiecare set live de la festivalul din Cluj-Napoca al DJ-ului de renume mondial s-a dovedit a fi un spectacol incredibil, care a implicat totul, începând de la piesele trance până la lacrimile de bucurie și până la a sta pe scenă cu câteva ore mai mult doar pentru că nimeni nu-și dorea ca show-ul să se termine.

La trei săptămâni până la începerea ediției aniversare din 2019 a festivalului Untold, Armin van Buuren și Avian Grays au dezvăluit fanilor imnul oficial al festivalului: „Something Real” (feat Jordan Shaw).

Și asta nu este totul. Armin van Buuren va avea pe scena principală a festivalului Untold 2019 cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la Untold.

sursa video: youtube

Setul live al lui Armin van Buuren va fi mai mult decât o performanță extinsă. Pentru această ocazie unică, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România. În plus, spectacolul va cuprinde numeroși oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei „Sunny Days”), Jordan Shaw („Something Real”) și Sam Martin („Wild Wild Son”). În plus, spectacolul va aduce și muzică nouă – printre care și imnul oficial – și chiar o linie specială de îmbrăcăminte: Armin Untold.

Cu un pian idilic de muzică trance, chitare așezate pe marginea universului și voci sensibile, „Something Real” oferă versuri care descriu perfect acel sentiment magic pe care oricine îl obține atunci când găsește, în sfârșit, pe cineva care i se potrivește perfect.

Adăugând acestă legătură mai sus menționată între Armin van Buuren și mulțimea de la Untold, fanii vor ști că această piesă a fost destinată să devină imnul official al Festivalul Untold 2019.

Armin van Buuren: „Nu este un secret că festivalul Untold are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la Untold vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!.”

Festivalul Untold va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] mai despart doar câteva zile de ediția aniversară a unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Untold. Pentru ca totul să meargă că pe roate, organizatorii au anunțat care este […]

trackback

[…] din toate punctele de vedere și va fi de două ori mai impunătoare decât în anii precedenți. Scena principală va avea peste 1.500 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. […]

trackback

[…] Programul pe zile la Untold […]

trackback

[…] van Buuren, regele trance, a venit la ediția aniversară Untold cu un program special și cu un zâmbet […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x