Lifestyle

Film – Yesterday; Yesterday – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Yesterday este o comedie în care muzica are rolul principal. Acțiunea din film se petrece într-o lume imaginară.

Yesterday este un film fantastic, inspirat din muzica trupei britanice Beatles. În plus, filmul beneficiază de prezența lui Ed Sheeran, care se joacă pe el însuși.

Din distribuția filmului fac parte: Himesh Patel, Lily James, Ellise Chappell, Meera Syal, Harry Michell, Joel Fry, Sanjeev Bhaskar, Ed Sheeran, Kate McKinnon. Danny Boyle semnează regia.

sursa video: youtube
Ceva esențial pare să lipsească din poveste.

Începutul lent din Yesterday creează impresia că povestea o să fie una bună, demnă de urmărit. Felul în care se pun premisele poveștii este promițător. Dar, după ce personajele sunt introduse, nimic nu se schimbă. Timpul se scurge încet în Yesterday. În ciuda unor dialoguri și interacțiuni interesante, filmul durează puțin prea mult. De asemenea, ceva esențial pare să lipsească din poveste pentru a o face memorabilă.

Imaginile panoramice de la spectacolele personajului principal nu sunt suficient de grandioase. Din această cauză, nu se transmite publicului senzația de succes fenomenal. De asemenea, nici prim-planurile nu sunt mai reușite. Deși are parte de momente sensibile, filmul nu reușește să emoționeze cu adevărat.

Yesterday este un film muzical fără suficientă muzică.

Muzica și coloana sonoră sunt cele mai importante elemente din Yesterday. Piesele arhicunoscute ale trupei britanice sunt amintite, dar de prea puține ori sunt redate suficient de mult. Deși muzica celor de la Beatles este elementul central al poveștii, spiritul trupei nu se face simțit. Chiar și la final, când este de așteptat un punct culminant, acesta nu vine. Din punct de vedere muzical și vizual, filmul nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Cea mai bună parte a filmului sunt actorii. Lily James aduce un strop de prospețime pe marele ecran. De fiecare când apare, scenele sunt salvate. De asemenea, Himesh Patel, actorul din rolul principal, are suficientă carismă cât să interpreteze un star rock și să fie credibil. Ed Sheeran are de asemenea apariții foarte reușite.

Yesterday nu merită o vizită la cinema. Este un film de văzut gratis, când o apară pe micile ecrane, într-un moment de relaxare.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x