Evenimente

Loredana, apariție de senzație pe scena de la Electric Castle

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Loredana a urcat pe scena principală de la Electric Castle sâmbătă, 20 iulie, în cadrul celei de-a șaptea ediții a festivalului.

Organizatorii Electric Castle au anunțat, înainte de începerea ediției din acest an a festivalului, faptul că în deschiderea concertelor de pe main stage vor urca artiști români. Sâmbătă, 20 iulie, puțin după ora 17:00, Loredana a deschis seria concertelor de pe scena principală.

Ea a venit îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, confecționați dintr-un material lucios, ciorapi de plasă, o capă neagră și botine colorate. Artista arăta impecabil la momentul apariției pe scena de la Bonțida.

După câteva minute de la începerea spectacolului, Loredana a renunțat pentru început la ochelarii de soare roșii dar a adăugat o pălărie.

A urmat apoi renunțarea la un alt articol vestimentar.

După alte câteva minute, vestimentația artistei s-a schimbat din nou, ea renunțând și la pălărie.

Loredana, alături de invitaţii ei, a oferit la Electric Castle un spectacol complet.

Vocea ei excepțională, bandul de lăutari talentați și prezența scenică, au făcut din concertul de sâmbătă unul dintre cele mai bune momente de la Electric Castle 2019. Artista a mai demonstrat încă o dată cum a reușit să rămână relevantă pe scena muzicii românești de-a lungul timpului. Fanii din publicul de la Bonțida erau de toate vârstele, dar cu precădere foarte tineri. Majoritatea știau toate versurile pieselor pe de rost. Publicul a cântat și a dansat alături de Loredana pe tot parcursul spectacolului. Atmosfera a fost una de zile mari. S-a dansat, s-a cântat, dar au fost și câteva momente mai emoționante. La final, Loredana a coborât de pe scenă și a cântat alături de public.

Electric Castle 2019 se încheie duminică, 21 iulie.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Sezonul evenimentelor de amploare la Cluj-Napoca a atins punctul culminant săptămâna trecută. La ediția aniversară Untold 2019 s-au adunat zeci de mii oameni, pentru a experimenta cea mai impresionantă producție de festival din Europa. […]

[…] proiect inedit în industria muzicală românească, tabăra de creație își continuă misiunea de a aduce împreună artiști din zone muzicale […]

[…] Electric Castle ajunge, astăzi, în a treia zi a ediției a 10-a, iar participanții se pregătesc să marcheze propriile recorduri în distanțe parcurse între cele 10 scene din festival. Provocarea zilei va fi să ajungă la toate concertele pe care nu vor să le rateze. Bring Me The Horizon, Paolo Nutini. DJ Diesel (aka Shaquille O’Neal) probează că nu trebuie să alegi între rock, folk pop sau dub step, ci doar să te bucuri la maximum de ele. […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x