Official Meet-up Party va aduna la Cluj festivalieri din peste 30 de țări

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Official Meet-up Party a ajuns la a doua ediție. Evenimentul va aduna peste 1.000 de festivalieri și fani din peste 30 de țări.

Official Meet-up Party va avea loc miercuri, 31 iulie, începând cu orele 20:00, la Euphoria Music Hall. Petrecerea se va încheia după ora 04:00.

Fanii muzicii electronice se vor putea delecta cu cei opt DJ veniți din Australia, Norvegia, Marea Britanie și România. Petrecerea meet-up va fi un „ritual” adecvat care va strânge în același loc iubitori ai muzicii electronic dance music (EDM) sau techno.

Vibe-ul petrecerilor din Ibiza, Berlin sau Detroit va fi resimțit în Cluj, promit organizatorii.

Prima ediție a petrecerii Official Meet-up Party a strâns anul trecut peste 200 de fani din mai mult de 30 de țări. Participanții sunt încurajați să-și aducă steagul țării pe care o reprezintă, la party-ul unde vor fi uniți cu ceilalți de aceași pasiune – EDM.

Programul petrecerii Official Meet-up Party.

● 20:00 – 21:00 Open doors & Warm up by DJ Tord;
● 21:00 – 22:00 DJ TheLaw;
● 22:00 – 23:00 T R A J;
● 23:00 – 00:00 NYLP;
● 00:00 – 01:00 DJ Tord;
● 01:00 – 02:00 DJ Bigda;
● 02:00 – 03:00 DJ Victor Stan;
● 03:00 – 04:00 DJ Amaryo Anay.

● DJ Tord – Norvegia

Fiind crescut de muzicieni, DJ Tord a dobândit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă. Ambii părinți fiind implicați în muzica clasică și jazz, o mare parte din influența muzicală timpurie a venit de la ei. DJ-ul și-a făcut debutul pe scenă la vârsta de 10 ani pentru opera Carmen și mai târziu a făcut turnee cu părinții în locații precum Opera din Cairo, Egipt și țări precum Israel și Eritreea. În timpul adolescenței, Tord a găzduit un program la postul local de radio unde a prezentat muzică electronică. El a devenit DJ în 2015, urcând pe scenă la primul său mare eveniment în fața la aproape 1.200 de persoane. Nu după mult timp a devenit gazdă la un club local. A mixat pe scena primului său festival underground în vara următoare, pe o insulă mică din afara orașului Bergen. Punctul culminant al anului 2018 a fost Festivalul Ploink, unde Tord a urcat pe scenă cu un set techno.

● NYLP (New York Loft Party) – Marea Britanie

Având o experiență de peste 20 de ani, NYLP a fost DJ pentru marile branduri. Hitul său „Envy” a ajuns în top 5 „Trackitdown” și Track-source iar remix-ul său „NightShift” a lui Sam Hudson’s a ajuns pe locul 1 „Trackitdown”. NYLP își produce singur muzica iar recent a avut o colaborare cu legenda Jonathan Ulyyses pentru piesa „Dark Side”. A colaborat cu artiști precum, Rudimental, Faithless, Fatboy Slim, Mark Ronson, Robyn, DJ Harvey, Artwork, Doorly, Ida Engberg, David Morales, Joey Negro, Groove Armada, DJ Luck & MC Neat, Oxide & Neutrino și Carl Craig.

● DJ Bigda – România

Încă de mic pasionat muzică, Popa Bogdan – Călin, aka DJ Bigda, a început activitatea muzicală la vârsta de numai 13 ani. Pe parcursul carierei a pus muzică în diferite cluburi din România, fiind gazdă la evenimente notabile precum prima ediție Untold sau Colours festival.

● DJ Victor Stan – România

Victor Stan, un DJ cu o experiență uriașă. Artistul a debutat cu piesa „1985”, a remixat artisti precum Aya Nakamura, Delia, Pedro Capo, Martin Garrix, Marron 5 și The Motans. Piesele și remixurile lui se bucură de un succes remarcabil. Experiența acumulată de-a lungul anilor îl ajută să interacționeze cu publicul foarte ușor, show-urile sale fiind incendiare.

● DJ Amaryo Anay

Și-a început cariera de DJ în 1996. DJ Amaryo Anay a adoptat numeroase genuri electro muzicale, dar, în ultimul timp, artistul a început partea de producție muzicală, adoptând stilul tehno/tech-house/minimal. Amaryo Anay este DJ profesionist cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească și are un program muzical diversificat. Experiența acumulată în ani de zile în studio, la care se adaugă mii de ore petrecute la pupitrele multor discoteci și cluburi din Timișoara și din țară, duc doar la un singur numitor comun: experiența. A debutat cu piesa „Job”, având numeroase evenimente realizate cu succes.

● DJ TheLaw – Australia

DJ TheLaw a avut muzica în vene încă din vremea copilăriei. El s-a îndrăgostit de DJ-ing după ce a participat la primul său festival de muzică, în urmă cu 13 ani. Fiind influențat în primul rând de modul în care un DJ poate să inspire oamenii și cum poate controla o mulțime cu muzica lui, a decis să învețe și să devină DJ la rândul său. Și astfel, lua naștere DJ TheLaw. Prima dată a urcat pe scenă în 2015 într-un un club malaezian. Acum mixează în Melbourne – Australia.

● T R A J (by Theo Rosca & Adi Jara)

Theo Rosca, născut în Iași, și-a făcut debutul ca DJ în 2012. De-a lungul anilor a colaborat cu mai multe cluburi și posturi de radio din România. În 2016, a început o colaborare cu Adi Jara pentru proiectul ClubmExperience, un spectacol live în cluburi și difuzat pe postul de radio Impact FM Romania. În prezent, emisiunea sa de radio „Impact of Sound” este difuzată de posturile de radio Impact FM și Space FM.

Adi Jara a avut primul său contact cu mass-media în 2006, în calitate de realizator de programe la un post de radio local. În 2008 a mai urcat cu un pas și s-a mutat la Iași, având posibilitatea de a se angaja într-o stație radio regională: Impact FM. De-a lungul timpului, Adi Jara a fost implicat în mai multe proiecte muzicale și radio. În același timp, în 2009, a devenit gazdă în mai multe locații. Imediat după aceea, a lucrat și pe partea creativă pentru a realiza remixuri pentru unii artisti cunoscuți în România. Adi Jara a început să lucreze cu Mose pentru un nou proiect de dans: „In the sun” . În același timp, a fost MC și DJ mulți ani pentru multe proiecte de cluburi din regiunea Moldovei. În mai 2017 s-a mutat la Constanța unde a fost DJ și producător de programe pentru Radio CFM 92.9. În 2018 s-a întors la Iași la Impact FM și a continuat să lucreze pentru emisiunea de radio EDM și dance numită HIT Experience (emisiune în FM prezentă în 9 orașe din România). De mai bine de șapte ani, Hit Experience a fost un adevărat succes. Acum este prezentă prin intermediul a nouă posturi de radio din posturile de radio FM din România.

Evenimentul Official Meet-up Party este organizat de Euphoria Music Hall împreună cu EDML.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x