De interesŞtiri

Marcaje rutiere au fost executate pe patru drumuri județene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de marcaje rutiere, în lungime de peste 50 de kilometri, au fost executate pe patru drumuri județene.

Marcaje rutiere au fost executate recent pe patru drumuri județene clujene, în lungime de peste 50 de kilometri, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

● Pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Băgara – Aghireșu – Leghia – Ardeova – Mănăstireni s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 30 de kilometri, mai exact de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 36+050. De asemenea, pe raza localităților Gârbău, Aghireșu Fabrici, Aghireșu și Leghia au fost executate și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni.

● Pe drumul județean DJ 103L Mănăstireni – Râșca s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 8 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 8+000.

● Pe drumul județean DJ 103K Râșca – Beliș s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 7.2 kilometri, de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155.

● Pe drumul județean DJ 109V Pădureni – Satu Lung s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 4.8 kilometri, de la kilometrul 2+930 până la kilometrul 7+730.

Forul administrativ județean a precizat că în perioada imediat următoare execuţia de marcaje rutiere va continua pe mai multe drumuri judeţene, unde au fost finalizate lucrări de asfaltare sau acolo unde situația o impune.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x