Ziua Armin van Buuren la ediția aniversară Untold

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Armin van Buuren, regele trance, a venit la ediția aniversară Untold cu un program special și cu un zâmbet cuceritor.

Armin van Buuren a fost și anul acesta așteptat cu sufletul la gură de fani. Dovadă a acestui fapt stă numărul impresionant de oameni adunați pe Cluj Arena să-l vadă. Artistul a urcat pe scena festivalului Untold la miezul nopții. Surpriza DJ-ului pentru publicul de la Cluj-Napoca a fost debutul show-ului de la ediția aniversară alături de orchestră simfonică.

Înainte de începerea maratonului muzical promis publicului din România, aliniați în fața publicului și a semnului imens A de pe scenă, stăteau instrumentiști eleganți, cu partituri pe stativ, care în mod vădit se ocupă în mod normal cu un alt stil de muzică. Acest început a fost apreciat de fani, îmbinarea dintre clasic și modern fiind de efect. De asemenea, un element ce nu poate fi trecut cu vederea, mai de efect ca orice altceva, este zâmbetul lui Armin van Buuren. Cu o asemenea atitudine prietenoasă, cu zâmbetul pe buze tot timpul, nu este de mirare că DJ-ul și-a câștigat un număr impresionant de fani, dornici să-l vadă live.

Artistul s-a ținut de cuvânt și a mixat timp de șapte ore. Publicul a fost alături de el din noapte până-n zi. Vremea a dat de furcă și de această dată festivalierilor, dar nu suficient cât să-i facă să plece de pe stadion.

Vedete de la București și personalități din Cluj au putut fi văzute pe Cluj Arena, la show-ul lui Armin van Buuren.

Andreea Esca, Gina Pistol, Giulia, Cabral, Dan Capatos, au putut fi văzuți vineri seară în zona VIP la Untold. Cel mai activ dintre toți a fost Cabral. El a dansat și s-a distrat alături de alți invitați din zonă. Primarul Emil Boc a fost de asemenea prezent la spectacol. El a sosit în jurul orei 21:00 pe Cluj Arena, alături de soție. Prima oprire a fost la etaj doi, în zona de VIP. Alți invitați din București, realizatorii emisiunii România, te iubesc! au fost reperați în zona presei.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ziua Armin van Buuren la ediția aniversară Untold […]

trackback

[…] dintre punctele forte ale lui Robbie Williams, alături de talentul muzical, este simțul umorului. Artistul știe foarte bine cum și când să interacționeze cu audiența, astfel încât să creeze momente […]

trackback

[…] Armin van Buuren a lansat videoclipul piesei „Something Real”, piesă care a fost imnul oficial al ediției din 2019 a festivalului Untold. Videoclipul a fost filmat în întregime la Cluj-Napoca și la festivalul Untold, în timpul show-ului unic pregătit pentru ediția din acest an. Acesta arată legătura specială a lui Armin van Buuren cu Clujul. […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x